cipicinkeNastavlja se takmičenje „Naj CIPIČINKE Srbije“

Prvi krug nacionalnog takmičenja „Naj CIPIČINKE Srbije“ u kome porodice mogu da pokažu svoje umeće u pravljenju palačinki sa Cipiripi kremom, održan je prethodnog vikenda u Beogradu i Novom Sadu. Cipiripi i DIS ovo veliko porodično takmičenje organizovaće u prodajnim objektima u još šest gradova Srbije.

Proteklog vikenda Beograđani i Novosađani pokazali su svoje umeće u tri kategorije: pravljenju najvećeg broja CIPIČINKI, pravljenju najkreativnije CIPIČINKE i najvećem broju obrnutih CIPIČINKI. Porodica Milanović iz Beograda je ispekla, namazala i urolala 9 palačinki za 10 minuta i tako pobedila u prvoj kategoriji, dok je porodica Nocić, takođe iz Beograda napravila najkreativniju CIPIČINKU. Beograđanka Danica Mrđa, kao predstavnik porodice Mrđa bila je najspretnija i okrenula je CIPIČINKU 89 puta.

Povezana vest:  Svim srcem, odgovorno za kućne ljubimce

Novosađani su bili još uspešniji. Porodica Blažić je bila najbrža, ispekla je, namazala i urolala 11 palačinki za 10 minuta, porodica Pajić je napravila najkreativniju CIPIČINKU, dok je Dušica Delević, kao predstavnik porodice Delević, bila najveštija i okrenula CIPIČINKU čak 1.854 puta!

Cipiripi i DIS organizuju ovo veliko porodično takmičenje u prodajnim objektima u 8 gradova Srbije, do 28. juna. Naredna takmičenja „Naj CIPIČINKE Srbije“ biće održana sledećeg vikenda u Vršcu i Kragujevcu, a kasnije i u Čačka, Kraljevu, Nišu i Kruševcu. Za učestvovanje su neophodna najmanje dva člana porodice, a ekipe se prijavljuju na dan takmičenja na pultovima ispred prodajnih objekata. Učesnici mogu da osvoje vaučere za kupovinu u DIS-u u vrednosti 5.000 RSD i poklon pakete Cipiripija.

Povezana vest:  Spektakularna završnica Nacionalne nedelje mode, blizu 30.000 ljudi prošlo kroz Serbia Fashion Week