Pictures-Kim-Kourtney-Kardashian-Working-Out-Pogo-Jogging-Equipment-Miami 4

KANGOO JUMPS fitnes program koji je opčinio i Kim Kardašijan prvi put u Beogradu

Sve ljubitelje grupnog fitnesa ove jeseni obradovaće još jedan trenutno vrlo aktuelan fitness program, Kangoo Jumps, koji redovno vežba i poznata starleta Kim Kardašijan.
Da pratimo svestske terndove i da su treneri u Srbiji zainteresovani za edukaciju ovog planetarno polularnog načina vežbanja pokazuje i činjenica da će se prva obuka trenera dogoditi upravo ove jeseni u Nišu i Beogradu. A svi zainteresovani ljubitelji grupnog fitensa imaće prilike da probaju trening na specijalnom partiju koji organizatori pripremaju u čast završene prve edukacije trenera u Srbiji.
13.septembra od 18h u prostoru SC Ranković, Bulevar kralja Aleksandra 443 svi koji se budu prijavili putem sajta www.scrankovic.rs i popunili aplikacioni formular moći će da probaju Kangoo Jumps.

O Kangoo Jumps treningu

Za ovaj trening je potrebno da samo uđete u patike, a one će vas same naterati i motivisati da uradite trening do kraja.
Kangoo Jumps je eksplozivan, veoma motivisan program specijalno dizajniran da izazove celo telo izgradnjom mišićne snage i kardio-respiratorne izdržljivosti istovremeno. Svaki pokret je dizajniran da se fokusira na stabilnost, obezbeđujući uravnoteženi trening koji će biti izazov čak najsposobnijih.
Osnovne poteze je lako pratiti i mogu se izvesti sa postavljenim izazovima i povećanim intenzitetom kako napredujete. Ovaj program odgovara širokom spektru polaznika, bez obzira na fitnes nivo.
Takođe je dobar za sportiste, zahvaljujući upotrebi pliometrijskog* eksplozivnih tehnika, koristeći Kangoo Jumps Rebound cipele kako bi se povećao napor, dok je sprečen štetni uticaj na zglobove.
Ovaj efikasni trening je najbrži način da izgubite kilograme, uz maksimalnu zabavu.

Povezana vest:  Posle Harija Potera Roulingova lansira novog junaka detektiva

* Šta je pliometrijski trening? Kangoo program koristi osnovne pokrete nogu koji koriste kompresijom, nakon čega su odmah ispraćeni propulsijom koja se uči uz muziku. Kada se kompresija vrši neposredno pre propulsije, to se zove pliometrija. Pliometrijska aktivnost omogućava mišić da dostigne maksimalnu snagu u najkraćem mogućem roku. Pliometrijski trening proizvodi brze i moćne pokrete u cilju poboljšanja neuromuskularnog sistema. Pliometrijski pokreti uključuju 3 faze:
Pre-streč: To je ekscentrična faza pokreta. Mišić je produžen neposredno pre izvršenja, čime čuva elastičnu energiju. Što je veće istezanje do kontrakcije, to je veće opterećenje mišića koje može da podigne (razmislite o treningu sa elastučnim trakama).
Faza amortizacije: Ovo je kratak period između kraja pre-streč faze i na početku koncentrične kontrakcije. Što je kraća ova faza, snažnija kontrakcija mišića će biti.
Kontrakcija: Ovo je završna faza, kada se čuvana elastična energija pušta. Ovaj niz pokreta se naziva „cikus istezanje-skraćenje“. On koristi refleks istezanja, jedan od najbržih refleksa ljudskog tela. Pod normalnim okolnostima i da bi bili efikasni, pliometrijski trening mora da sadrži brojne kontrakcije koje zahtevaju maksimalni napor. To može dovesti do pretreniranosti. Kangoo trening smanjuje do 80% šoka od direktnog impakta, tako da možete bezbedno da trenirate češće sa manje šansi od povreda.
Kinga Sebastien je koordinator nacionalnih trenera za region Rumunije, Bugarske, Švedske i Srbije i glavni distributer Kangoo Jumps-a za navedene regione. Aerobikom, Fitballom i Pilatesom se bavi skoro 15 godina. Takodje je sertifikovan personalni trener i nutricionista sa dugogodisnjim iskustvom rada sa odraslima ali takodje i sa decom. Kangoo Jumps fitnes program je postao njena životna strast i kao predstavnik i zaljubljenik ovog programa je poznata u svetu fitnesa. Bila je glavni trener Kim Kardašijan koja je i sama postala zaljubljenik i promoter ovog zabavnog programa. Njena misija kao i njenog tima je upravo da uz pomoć Kangoo Jumps-a pomognu ljudima, to je ujedno i razlog zašto njihovu organizaciju nazivaju „Kangoo Jumps for Life“. Uz pomoć rumunske organizacije M.A.M.E. Association, osnovali su fond za decu obolelu od raka. „Na svom treningu cilj mi je da vežbači zaborave na svakodnevne probleme, uživaju u treningu zarad zajedničkog cilja – poboljšanja svog zdravlja.“

Povezana vest:  Mauzolej Majkla Džeksona išaran grafitima