Pobednicka Nemanja Vujicic novinarAnabela Atijas

ODRŽANA JOŠ JEDNA MANIFESTACIJA UŠĆE FASHION NIGHT

Glumci Bojan Perić, Dragana Mićalović, kao i voditelji Aleksandra Gudelj, Aleksandra Ivanović, Tanja Rađenović, Katarina Lazarević, Miloš Urošević i mnogi drugi oprobali su se u ulozi manekenena i stilista na „Contra style“ reviji u okviru manifestacije UŠĆE Fashion night.

Pevačica Anabela Atijas i novinar Nemanja Vujičić proglašeni su za najbolji modni dvojac na reviji „Contra style“. Drugoplasirani su bili voditelj Miloš Urošević i novinarka Bojana Rogić, a treće mesto pripalo je pevačici Ani Bebić i novinaru Filipu Jovanoviću.

Povezana vest:  Uz Eucerin zima je sjajna

Veče za ljubitelje mode započelo je Dečjom revijom sa malim manekenima, a nastavljeno Revijom modnih želja, na kojoj su posetioci i potrošači mogli da uživaju u aktuelnim kolekcijama najpoznatijih modnih brendova.

Po tradicij, revija „Contra Style“ izazvala je najveću pažnju, upravo zbog zanimljivosti samog načina prezentovanja stilova, jer su se u ulozi stilista i manekena nalazili novinari i javne ličnosti čiji je zadatak bio da jedni druge za tu priliku potpuno transformišu u odnosu na njihov prepoznatljiv stil.

Povezana vest:  Smirnoff brend ambassador i majstor miksologije Kendži Džesi prvi put u Beogradu!

UŠĆE Fashion night manifestacija, organizovana je u saradnji sa modnom agencijom Select. Takođe, i tokom trajanja UŠĆE Fashion night manifestacije, ali i sve do 30.oktobra, posetioci UŠĆE Shopping Centra moći će da učestvuju u „UŠĆE godina želja“ nagradnoj igri i da kupovinom u iznosu od 5000 dinara potencijalno postanu dobitnici vrednih nagrada koje je UŠĆE Shopping centar pripremio za njih.

Povezana vest:  NAJVEĆI LANAC SMOKI FANOVA