Prvoslav S. Plavsic urucuje nagradu Sanji MilosavljevicDva Priznanja za Profesionalce sa Fakulteta političkih nauka

 

Društvo Srbije za odnose s javnošću je u sredu, 2. juna 2010 godine u Ustanovi kulture “Vuk” dodelilo, trinaesti put za redom, nagrade za najbolje komunikacijske kampanje, projekte i inicijative u 12 kategorija. Od prijavljenih 96 radova, a u finalnom izboru našla su se 36 projekta iz korporativnoj, javnog i neprofitnog sektora i četiri akademska rada.

PRijem, je najznačajniji godišnji stručni skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću na kome se svečano dodeljuju nagrade za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini – PRiZNANJA. Godišnja PRiZNANJA se dodeljuju pojedincima, organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini.

Povezana vest:  Na Dan mrmota loše vesti - još šest nedelja zime

Specijalnu nagradu za najbolji akademski rad “Dr Dragutin Vračar” dobila je Sanja Milosavljević, diplomirana politikološkinja za međunarodne odnose sa Fakulteta političkih nauka za diplomski rad na temu “Odgovornost odnosa sa javnošću u diplomatskim predstavništvima i MIP” koji po mentoru rada prof. dr Branimiru Stojkoviću predstavlja jedan od retkih sadržajno bogatih i temeljnih  radova koji potencira na reputaciji Ministarstava inostranih poslova i diplomatskih predstavništava čija se reputacija nalazi u javnoj diplomatiji i odgovornosti za izgovorene reči i dela u komunikaciji ministara, portparola, diplomata sa javnošću.

Povezana vest:  Smirnoff brend ambassador i majstor miksologije Kendži Džesi prvi put u Beogradu!

Za izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija nagrađen je dr Borislav Miljanović, doktorant i predavač po pozivu na Fakultetu političkih nauka, direktor agencije McCann Ericson. Borislav Miljanović je krajem prošle godine doktorirao na Fakultetu političkih nauka i upravo njegov doktorski rad “Uticaj komunikacione strategije na upravljanje modernim preduzećima“prepoznat je od strane kolega i žirija kao doprinos razvoju struke odnosa sa javnošću

Povezana vest:  Šest najčešćih grešaka u ishrani tokom leta