Zeljko Joksimovic

NA OTVARANJU PRVOG SHOPPI RETAIL PARKA PREKO 20.000 LJUDI
Željko Joksimović još jednom potvrdio zbog čega je najveća regionalna zvezda

Koncerti Željka Joksimovića i Sare Jo obeležili su otvaranje prvog u nizu Shoppi Retail Parka u Subotici, kojem je danas prisustvovalo više od 20.000 posetilaca. Zabava upriličena povodom otvaranja ovog novog maloprodajnog objekta počela je u 10 časova kada je vrata svojih radnji otvorilo preko 20 domaćih i internacionalnih brendova. Najmlađe posetioce zabavljali su klovnovi, balondžije, štulaši, mađioničari, dok su oni malo stariji uživali u dobroj kupovini.

Povezana vest:  SAD:Autor knjige Težak dan kaznjen sa sedam miliona dolara

Koncertni program počeo je u 17 časova, kada je Sara JO pokrenula talas dobre energije, a koji je nakon toga doživeo svoj vrhunac kada se na bini pojavio jedan od najvećih regionalnih muzičkih imena – Željko Joksimović.

Shoppi Retail Park biće otvoren svih sedam dana u nedelji od 09 do 23 časova, a karakteriše ga odlična ponuda internacionalnih i domaćih brendova, među kojima su H&M, New Yorker, C&A, Legend, Sportina, Tom Tailor, Takko, Deichmann, Shoestar, Office Shoes, Sport Vision, Streetsport, Studio Moderna, zatim optičarska radnja Diopta, Benu apoteka, DM drogerija, kao i IDEA supermarket, Laguna knjižara, a za one najmlađe tu su Menda garderoba za decu i Toyzz igračke. Sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet za 300 vozila.

Povezana vest:  Adidas i Parley for the Oceans nagrađeni za majicu od reciklirane plastike iz okeana