Široki spektar investicionih i subvencionisanih kredita, kao i kredita za unapređenje energetske efikasnosti, predstavljaju samo deo ponude koju na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu predstavlja ProCredit banka. Nastavljajući bogatu tradiciju prisustva na najvećoj poljoprivrednoj smotri u regionu, ProCredit banka će i ove godine, kroz jedinstveni pristup kreditnim linijama, biti pouzdan partner za unapređenje proizvodnje, kako poljoprivrednicima tako i svojim poslovnim partnerima u ovoj oblasti. Jedan od najznačajnijih kredita je dinarski koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, a novina je i to da je prilikom kupovine nove mehanizacije moguće otplaćivati samo nabavnu cenu mašine, dok kamatu plaća prodavac.

Povezana vest:  adidas PureBOOST X revolucionarni model među ženskim patikama

-Maj je mesec u kome mnogi poljoprivredni proizvođači u našoj zemlji počinju sa realizacijom investicionih planova, koje su u proteklom periodu pripremali. Pored kupovine nove mehanizacije, najčešće su to izgradnja i opremanje proizvodnih objekata ili kupovina poljoprivrednog zemljišta. Prepoznajući potrebe svakog pojedinačnog poljoprivrednika, ProCredit banka će i ove godine biti podrška njihovim planovima i svojom raznolikom ponudom povoljnih kredita pokušati da zajedno sa njima realizuje te planove – rekla je Ana Milić, Šef odeljenja za privredu i poljoprivredu i dodala: – Partnerski i prijateljski pozivamo sve poljoprivrednike koji planiraju da realizuju bilo koju investiciju, ali i druge posetioce predstojećeg Sajma, da posete naš štand, ili neki od pultova, gde će ih naši savetnici upoznati sa mogućnostima koje banka pruža.

Povezana vest:  STUDIJA NESTLÉ ISTRAŽIVAČKOG CENTRA UTVRDILA FAKTORE KOJI UTIČU NA RAZVOJ CREVNIH BAKTERIJA KOD ODOJČADI

Još jedna od inovacija u ovogodišnjoj ponudi ProCredit banke jesu i krediti za nabavku energetski efikasne mehanizacije koje odlikuje veoma povoljna kamatna stopa. Ono po čemu se ponuda banke izdvaja jeste mogućnost otplate kredita kroz mesečne, tromesečne ili šestomesečne rate, isplata i otplata kredita po srednjem kursu NBS, ali i jedinstveni plan otplate koji je u potpunosti prilagođen sezonalnosti posla svakog poljoprivrednog gazdinstva.

Povezana vest:  Suzana Perić svrstana među najbolje svetske dizajnere na YouTube kanalu Fashion Channel

Svih dana trajanja Sajma poljoprivrede savetnici ProCredit banke specijalizovani isključivo za saradnju sa poljoprivrednicma, biće prisutni na velikom štandu banke u centru otvorenog dela sajamskog kompleksa, ali i štandovima svih najvećih distributera poljoprivredne mehanizacije.