U akciju „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“,  koju organizuje kompanija Mozzart a koja za cilj ima doniranje svih dobitaka organizacijama ili pojedincima kojima je pomoć najpotrebnija, uključio se i pevač izvorne i operske muzike i frontmen grupe „Legende“, Ivan Milinković.

Dok je birao parove za svoj tiket, Ivan je izjavio: „Nadam se da neću pogrešiti jer je u pitanju plemenit povod“ i nije napravio grešku, sastavio je dobitnu kombinaciju. Poznati pevač je  ostvario neverovatan dobitak od skoro 40.000,00 dinara  koji je namenio humanitarnoj fondaciji „Novi Beograd“.

Povezana vest:  Bijonse i Džej-Zi odlučili da Opra Vinfri bude kuma Blu Ajvi Karter

Fondacija „Novi Beograd“ osnovana je u aprilu 2014. godine sa ciljem da se pomogne deci, odraslima, udruženjima i ustanovama na teritoriji Republike Srbije kojima je pomoć neophodna. Jedinstvenost fondacije, ogleda se kroz jednake šanse za sve kojima je pomoć potrebna, a sa druge strane davaocima sredstava se pruža sigurnost da će pomoć otići onima kojima je namenjena. Od početka rada fondacije prikupljeno je više od 213 miliona dinara, a broj korisnika pomoći, konstantno raste.

Povezana vest:  Mercator-S karavan obradovao decu širom Srbije

„Akcija Humanitarni tiket u podne-poznati tipuju je jedna vrlo zanimljiva i što je najvžnije opšte korisna akcija, društveno odgovorna. Pohvale sa željom da i dalje imate slične akcije”, izjavio je Vukašin Tošić, menažer razvoja poslovanja Humanitarne fondacije Novi Beograd.

Sve je veći broj ustanova kojima su zajedno sa kompanijom Mozzart pomogli učesnici ove akcije, novinari i TV voditelji, sportisti i druge poznate ličnosti iz svih sfera našeg društva. Saradnja se nastavlja sa poznatima koji do sada još nisu tipovali u okviru ovog projekta i nadamo se da u narednom periodu možemo očekivati još pogodaka i još donacija za pomoć socijalno najugroženijima.

Povezana vest:  Senidah x Fashion&Friends: Magična noć za pamćenje