U petak 23.septembra četiri sportska centra organizovaće jedinstvenu sportsku manifestaciju ‘’Noć sportskih centara“.

Sportski centri “Spens“ u Novom Sadu, “Tikvara“ u Bačkoj Palanci, “Đorđe Predin Badža“ u Bečeju i “Tašmajdan“ u Beogradu će se različitim sportskim aktivnostima, predstaviti publici u terminu od 17 do 23 časa.

U “Spensu“ će biti promovisani košarka, karate, fudbal, odbojka, džudo, rvanje, badmigton, vodeni sportovi, klizanje, stoni tenis. U “Tikvari“ će posetioci uživati u kuglanju, fitnesu, odbojci, rukometu, karateu, stonom tenisu i malom fudblau. U Bečeju će se održati promocija futsala, borilačkih sportova, odbojke, vaterpolo, košarke i fitnesa.

Beogradski Tašmajdan će od 17 časova otvoriti svoja vrata kada će početi hokejaška utakmica MOL Lige između “Crvene Zvezde“ i “DVRK“ u ledenoj dvorane hale Pionir. Nakon toga, od 18 h uslediće kik boks mečevi 4 kluba. Mečevi će biti održani u sportskom bloku otvorenog stadiona SRC Tašmajdan. Od 5 revijalnih mečeva 4 će biti muške borbe, jedna ženska. Ostatak programa rezervisan je za prezentaciju vodenih sportova na zatvorenom bazenu SRC Tašmajdan. Posetioci će od 19 časova uživati u takmičenju u skokovima u vodu u organizaciji SSVS I SSVB, zatim vaterpolo utakmicama u 19.30h između “VK Palilula“ i “VK Taš“ kao i “VK Taš“ i “VK Beograd“ od 20.30h i demonstraciji sinhronog plivanja u pauzi dve utakmice. Od 21 čas Taš Fitnes, jedan od najmodernijih fitnes centara u Srbiji u okviru kog se nalaze  SPA centar, teretana, sale za fitnes će izvesti demonstarcije pojedinih programa u rekreativnom centru SRC.

Povezana vest:  Mame za mame

’’ Kao vodeći sportsko – rekreativni centar predstonice, Tašmajdan ima tu čast da 23. septembra učestvuje u ovoj jedinstvenoj manifestaciji, koja za ideju, ima da ukaže koliko je važno promovisati sport  i rekreaciju, sve u cilju poboljšanja zdravlja svih naših građana. Ponosni smo što, pored svih lepih uspomena koje Taš nosi kod ljudi, tokom prethodne dve godine smo uspeli da konstantnim ulaganjem i poboljšanjem celokupne ponude osvojimo srca i poverenje sve mlađih sugrađana. Bez sumnje možemo da se pohvalimo da imamo najbolje bazene, prvi otvaramo svake sezone klizalište u Ledenoj dvorani Pionira, kultni stadion koji u punom sjaju ponovo radi od aprila, fitnes i spa zonu koje su od jeseni potpuno renovirane i nude najsavremeniju opremu i programe. Beograd definitivno može da parira sa sportskim centrima u evropskim predstonicama, a interesovanje i uspeh, koji kao nacija postižemo u sportu su dovoljni podstrek za nas da u ponudi budemo najatraktivniji i najkonkurentniji.’’ – rekao je direktor SRC Tašmajdana, Milan Novović.

Povezana vest:  Svečano otvoren Novogodišnji vašar

Manifestaciju ‘’Noć sportskih centara’’ organizuje Klaster sportskih centara Vojvodine sa ciljem izgradnje prepoznatljivosti i modela koji će slediti svi koji razumeju energiju sporta. Plan je da manifestacija postane tradicionalna i da se gotovo svi veći centri u Srbiji  uključe. Cilj je da se širi kultura sporta i otvore vrata za sport od Srbije do sveta i od sveta u Srbiju po principu ‘’razmišljaj globalno, deluj lokalno’’

Povezana vest:  Otkrijte tajne Silan Aromaterapije

Od 18 časova ulaz na sva dešavanja u sklopu SRC Tašmajdan biće besplatan.