Ovogodišnji Dance4Life festival imaće za cilj da pomogne u prikupljanju sredstava za Marija Jurešića koji se već 3 godine boli sa malignim melanomom. Melanom je sad u IV stepenu i za hitnu intervenciju neophodno je primanje TIL terapije koja je za sad jedino moguća u Tel Avivu. Mario je na listi čekanja za ovu terapiju i kako bi zvanično počeo da se leči njom neophodno je još 55 000 evra. Celu akciju je pokrenula Pošto Život? organizacija koja je za svega mesec i po dana prikupila već 135.000 evra za Marija.

Povezana vest:  Osam saveta koji će vam pomoći da se razbudite i brzo ustanete iz kreveta

Akciju su do sad podržale mnoge poznati ličnosti kao što su Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Vlado Georgiev, Sergej Ćetković, Kaliopi, Kolonija, Nevena Božović, Anrdija Milošević, Viva Vox i mnogi drugi.

Kupovinom karata za Dance4Life dirketno pomažete Mariju Jurešiću. Pored toga moguće je doniranjem putem SMS 188 na 3030 (cena poruke je 100 dinara za sve mreže) ili putem sajta BudiHuman.rs

Povezana vest:  Da li domaća kafa ima rok trajanja?

Dance4Life festival odražaće se 2. i 3. decembra u Hali 5 – Beogradskog sajma gde ćemo u oba dana kao i prošle godine spojiti naša najbolja imena domaće klupske underground i mainstream scene kao što su Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Phill & Dansmore, Cavin Viviano, Erick Kasell, WRECVAGE i mnoge druge. Karte za ovaj događaj možete kupiti preko DD Tickets sajta i Eventima, kao i svim Win Win radnjama širom Srbije.

Povezana vest:  Istorijat ulica Beča na digitalnim ekranima javnog prevoza

Karte: http://bit.ly/Dance4Life2016-Tickets

Event: http://bit.ly/Dance4Life2016