Glovo, jedna od globalnih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija ostvarila je partnerstvo sa nemačkim trgovinskim lancem dm drogerie market.

Zbog velikog broja zahteva, kao i zbog  kvaliteta i širokog asortimana proizvoda, najtraženiji proizvodi u ponudi dm drogerija kao i njihove robne marke, sada se mogu naručivati preko Glovo aplikacije. Građani Beograda, Novog Sada, Pančeva i odnedavno i Niša, zahvaljujući Glovo aplikaciji sada mogu još jednostavnije da naručuju i uživaju u kvalitetnoj robnoj marci dm drogerija kao i najtraženijim proizvodima po pristupačnoj ceni.

Povezana vest:  Prvi Međunarodni dan joge proslaviće se 21. juna na više od 50 lokacija u Srbiji

Glovo aplikacija omogućava da se preko nje ma gde da se nalazite unutar gradske zone, poručite sve što vam je potrebno a da se plati karticom ili ako nije moguće drugačije i gotovinom. Glovo aplikacija  omogućava korisnicima naručivanje i dostavu bilo čega – od hrane i namirnica poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata. U vreme COVID -19 naručivanje preko aplikacija je u porastu i kao vid koji je najbezbdniji za dostavu namirnica i proizvoda na kućnu adresu bez potrebe da se izlazi napolje i rizikuje bezbednost.

Povezana vest:  ZAVRŠENA PRVA COCA-COLA ZERO NEDELJA RESTORANA

PHOTO: Glovo/dm