victoria_beckham_1Viktorija Bekam će se poroditi u SAD

 

Supruga fudbalskog asa Dejvida Bekama (David Beckham) Viktorija (Victoria) porodiće se u Sjedinjenim Američkim Državama, objavio je britanski tabloid Njuz of d vorld (News of the World). Bivša članica benda „Spajs Gerls“ (Spice Girls) želela je da se porodi u Britaniji, ali je planove promenila pošto u julu, kad joj je termin, njen muž mora da bude u timu Galaksi (Galaxy) iz Los Anđelesa.

Povezana vest:  Vampiri sa svih strana stižu 5. marta u Beogradsko dramsko pozorište, Cockta bira svoje besmrtne junake za regionalnu kampanju Nevergreen

-Viktorija apsolutno uživa u povratku u Britaniju. Tek kad je ovde, shvatila je koliko joj je nedostajala – izjavio je jedan izvor.

-Srećno bi tu očekivala rođenje deteta, ali Dejvidove fudbalske obaveze su van njenih moći, a ona uvek želi da drži porodicu na okupu.

Slavni par, koji je prošle nedelje saopštio da čeka četvrto dete, navodno sada traga za većom kućom kako bi se prilagodio proširenju porodice. Viktorija i Dejvid Bekam imaju tri sina, a pol četvrtog deteta nije obelodanjen.

Povezana vest:  Grand kafa Viber stikeri