Austrijski bisiklistički samit je redovna konferencija o biciklizmu u Austriji koji se organizuje po trinaesti put u periodu od 3. do 5. aprila 2022. godine. Ove godine konferencija će biti održana u Beču u gradskoj skupštini.

Stručnjaci iz oblasti nauke i gradskog upravljanja, kao i predstavnici političkog života i nevladinih organizacija će razgovarati i razvijati rešenja koja će promovisati uključivanje biciklizma u svakodnevni život. Govornici na konferenciji iz Austrije i Evrope će predstaviti biciklizam iz različitih perspektiva.

Povezana vest:  Potpisivanje ugovora za donaciju i početak kampanje „NIJE SVEJEDNO KAD BEBE DOLAZE"

U okviru kongresa će se održati i stručni sajam na kojem će kompanije imati priliku da predstave svoje proizvode, inovacije ili usluge u oblasti biciklističkog saobraćaja stručnoj publici.

Takođe je pripremljen bogat program koji uključuje biciklističku paradu, festival na trgu ispred gradske skupštine i druge aktivnosti.

Učešće na dvodnevnoj konferenciji je besplatno za osobe iz Cenralne i Istočne Evrope, studente i članove nevladinih biciklističkih organizacija. Među učesnicima konferencije se nalazi i udruženje „Ulice za bicikliste“ iz Beograda.

Povezana vest:  Bečke linije proširuju kar-šering ponudu

Ovde možete preuzeti dodatne informacije.

Foto: Event Company i RADpaRADe