Pozdrav_kravicama_Imlek

POZDRAVLJANJE BEOGRAĐANA SA KRAVICAMA

Povodom zatvaranja izložbe Kravica, koja je zahvaljujući kompaniji Imlek protekla tri meseca krasila centar našeg grada, juče je organizovano pozdravljanje Beograđana sa kravicama.

Veliki broj naših sugrađana bio je u prilici da se slika pored svoje omiljene Kravice i na taj način sačuva uspomenu na ovu neobičnu izložbu.

Povezana vest:  IKEA proslavlja 80 godina poslovanja

Pozdrav_kravicama_Imlek_1

Projekat „Kravice u gradu“ realizovan je u mnogim svetskim metropolama, poput Londona, Njujorka, Pariza i mnogih dugih, a konačno je zahvaljujući kompaniji Imlek, stigao i u našu prestonicu. Mnoge poznate ličnosti iz javnog života Srbiije učestvovale su u oslikavanju kravica i time dale svoj doprinos ovom neobičnom projektu koji je u 30 država sveta proizveo preko 5000 unikatnih figura krava koje krase neke od najatraktivnijih turističkih destinacija.

Povezana vest:  Ilustrovana verzija romana Sumrak

Ličnosti koje su doprinele da ova svetska izložba na najbolji način bude predstavljena i u Beogradu su: Lazar Ristovski, Branislav Lečić, Vanja Grbić, Leontina i hor Čarolija, Darko Kostić, Nebojša Babić, Marija Šerifović, Danijel Pavlović, Dragana Ognjenović, Biljana Cincarević, Slavimir Stojanović, Miša Obradović, Jelena Blečić, Luna Lu, Dejan Despotović, Tijana Pavlov, Zipa Yoma, Sevdah Baby, Unicef, deca iz Zvečanske, RTS, MTV, City, Exclusiv, TV Avala, Miloš Šobajić, Danica Marinković, Bata Prica i Mikser tim.

Povezana vest:  Da li ste spremni za kremasto uživanje? Grand kafa je za vas pripremila potpuno novi proizvod - Insta Grand