Mi žene smo u stanju da od svakog komada odeće napravimo melodramu, dok su muškarci često prilično manje zahtevni i mnogo praktičniji od nas.
Kako volimo biti sređene i noću, obično imamo kod kuće i pravu zbirku pidžama – za hladnije noći, za leto, onu bolju koju nosimo na poslovni put ili tokom posete rođaka, pa i onu specijalnu za onda kad ostanemo sami… muškarci barem za noć ne komplikuju. Ko bi ih, na kraju krajeva, gledao dok spavaju?
A kako razmišlja vaš muškarac? Je li među onima koji spavaju bez ičega? Ili i u krevet odlazi u donjem vešu? Možda noći provodi u svojoj najudobnijoj majici s kratkim rukavima? Ili ipak s užitkom odene mekanu i udobnu pidžamu – koju kad je kod kuće uopšte ne želi da skine?
Kako god bilo, ovoga puta iznenadite ga nečim novim, nečim u čemu će njegove noći biti još udobnije. Pretražite Liscinu kolekciju za muškarce – možda će mu baš pristajati nova pidžama ili bokserice i uvek nosiva potkošulja. I ko zna, možda ga uverite da isproba još nešto novo.
Biraš 3 = platiš 2
Izaberi među omiljenim modelima i jesenjim novostima i iskoristi akciju. Prilikom kupovine 3 proizvoda muškog donjeg veša ili pidžama, bez obzira na boju, veličinu ili model, najjeftiniji proizvod dobijaš gratis!
Akcija traje od 3. do 13. 11. 2022. i važi za kolekciju muškog donjeg veša i pidžama, u e-shopu i svim prodavnicama Lisca.
Povezana vest:  Vichy IDEALIA od sada i za područje oko očiju!