Scena stand-up komedije u Srbiji je poslednjih godina doslovce eksplodirala, a da uz domaće komičare srpska publika prati i svetsku scenu dokazuju i uvek rasprodati nastupi britanskih zvezda Jimmyja Carra i Daniela Slossa, za koje će se i ove jeseni u Beogradu tražiti karta više!

Ulaznice za Jimmy Carra 16. novembra su odavno rasprodate, a ulaznice za Daniela Slossa koji u MTS Dvoranu stiže 13. decembra, prodaju se neverovatnom brzinom.

Ovakva pomama za britanskim komičarima ne čudi, obzirom na njihovu popularnost na platformama Netflix i HBO, ali i uspehe koje nižu nastupima uživo.

Sloss redovno ruši rekorde i može se pohvaliti sa 300 non-stop nastupa tokom sedamnaest meseci u sklopu turneje sa kojom je obišao Europu, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu gde je u tamošnjoj Areni održao najveći stand-up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku.

Povezana vest:  OTVOREN PRVI EMMEZETA CENTAR U SRBIJI

Naša ga publika zasigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima ‘DARK’ & ‘Jigsaw’ koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja, a kojima se priznaje da su uzrokovali preko 120.000 prekida emotivnih veza i 300 razvoda. Naime, Sloss je u svojim nastupima naglašavao i dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, a kao dokaz da im je okončao vezu fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram.

Povezana vest:  Selena Gomez: Već šest meseci nemam dečka

Uz Slossa u Beograd, kao poseban gost, i ovog puta dolazi komičar Kai Humphries.

Carr je svoju popularnost širom sveta produbio trima Netflix specijalima, ujedno je bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom što su mu, uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night s Conanom O’Brienom.

Britanski The Guardian Carra je opisao kao “komičarskog heroja našega vremena”, što je prepoznala i publika širom sveta pa se Carr tako može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodato više od 480 hiljada ulaznica, što je broj koji planira da nadmaši pre kraja 2022 godine.

Povezana vest:  Avon Cherish - savršen miris za Dan žena!

Poznat je po briljatnim, često i bezobraznim šalama na granici “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora – njegove interakcije sa publikom i dovitljivi odgovori savršeno nadopunjuju njegov osnovni materijal i zaokružuju celokupno, urnebesno iskustvo.

MTS Dvoranu  dolazi sa svojim najnovijim programom Terribly Funny, sastavljenim od 100% novog i nikad objavljenog materijala.