Jelena Tomović, upravnica McDonald’s restorana Bežanijska kosa, dobitnica je prestižne globalne interne nagrade, Rej Krok (Ray Kroc). Ovu nagradu globalna kompanija dodeljuje najboljim upravnicima širom sveta.

Jelena Tomović je jedna od 394 upravnika McDonald’s restorana širom sveta, sa 70 tržišta (koji predstavljaju 1% najboljih upravnika) koja je imala čast da dobije ovu važnu nagradu koja se sastoji od novčane nagrade, statue, putovanja i prisustva svečanoj konvenciji u Barseloni u aprilu 2024. na kojoj će biti uručene nagrade svim dobitnicima iz celog sveta.

Povezana vest:  U prvom minutu nove godine rođene tri bebe

Danas je Jeleni, koja u kompaniji McDonald’s Srbija radi 26 godina, direktorka kompanije, Anđelka Đurić uručila sertifikat kao i prigodne poklone u restoranu Bežanijska kosa u prisustvu Jeleninih kolega.

Direktorka McDonald’sa u Srbiji, Anđelka Đurić je rekla „Izuzetno smo ponosni i srećni što je naša Jelena jedan od ovogodišnjih dobitnika prestižne nagrade, Rej Krok. Čestitam Jeleni i ovo je ogromno priznanje kako za nju, tako i za ceo tim restorana Bežanijska kosa, ali i sve nas u kompaniji u Srbiji. Sigurna sam da će Jelena sa svojim timom i dalje nastaviti da postiže odlične rezultate i osvaja nagrade. Ovo je još jedna potvrda da rad, odgovornost, zalaganje i trud vode do najviših rezultata. Svi naši upravnici u kompaniji su prošli sve pozicije u kompaniji i ovo je dokaz da je napredak u kompaniji itekako moguć i da se rezultati ne samo prepoznaju već i nagrađuju.“

Povezana vest:  PANDA PROŠETALA BEOGRADOM!

Nezavisni korisnici franšize McDonald’sa i regionalni menadžment kompanije nominuju upravnike restorana za nagradu Rej Krok, kako bi odali priznanje onima koji su predvodili njihov tim do izvanrednih poslovnih performansi i koji odražavaju kulturu i vrednosti McDonald’s sistema.

Jelena Tomović nije krila oduševljenje i povodom osvajanja ove važne nagrade je izjavila „Ovo je ogormno priznanje za mene, ali i za ceo tim, jer bez podrške tima i cele kompanije ovo ne bi bilo moguće. Hvala mojim kolegama koji su me nominovali. Nastaviću i dalje da se trudim i da sa timom obavljamo naš svakodnevni posao najbolje moguće.“

Povezana vest:  Peti Dorćol Matine: Zatvaramo ulicu!