usce_II_rodjendan

UŠĆE Shopping Center proslavio drugi rođendan

U veseloj i slavljeničkoj atmosferi, UŠĆE Shopping Center je zajedno sa velikim brojem posetilaca proslavio svoj drugi rođendan. U najposećenijoj šoping destinaciji u Srbiji prisutni posetioci su tokom celog dana uživali u kupovini po sniženim cenama, zabavno-muzičkom programu, a imali su i priliku da okušaju svoju sreću učestvujući u prvom danu fantastične UŠĆE nagradne igre – „UŠĆE wonderland – 7 novih svetskih čuda*“.

Tokom večeri, UŠĆE je goste rođendana obradovalo nastupima poznatih muzičkih imena, među njima i naše predstavnice na Evroviziji – Nine Radojičić, zatim Bane Lalić MVP koji je izveo svoj hit Celu noći i celi dan, te nastupima poznatog beogradskog DJ-a MKDSL, beogradskog bluz benda Zona B i kvarteta Studio Alektik.

Povezana vest:  NEO Design i prave vrednosti na L’Oreal Fashion Weeka

nina_radojcic_usce_II_rodjendan

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što u ovako divnoj atmosferi proslavljamo drugi rođendan UŠĆE Shopping Centra sa našim dragim posetiocima. Poseta od 22 miliona posetilaca u toku dve godine postojanja čini da UŠĆE i dalje zasluženo nosi titulu najposećenije šoping destinacije u zemlji. Naš cilj je da nastavimo sa istom pozitivnom energijom i profesionalizmom, i učinimo da UŠĆE ostane ne samo novi centar grada, već i da postane najposećeniji šoping centar u regionu. Za ove dve godine, UŠĆE je postalo prepoznatljiva gradska destinacija, mesto susreta i okupljanja, novo gradsko jezgro u koje naši sugrađani rado dolaze ne samo radi odlične kupovine, već i zbog dobrog provoda, druženja i zabave. Na sve to smo veoma ponosni i želimo da se zahvalimo svim posetiocima na ukazanom poverenju ali, naravno, i našim zakupcima bez kojih UŠĆE ne bi bilo to što je danas.“ istakla je Tijana Vujović, Center Manager, UŠĆE Shopping Centra.

Povezana vest:  Svečano otvaranje Delta City Ice parka 23. decembra

Rođendansku proslavu obeležio je i početak Velike nagradne igre „UŠĆE wonderland – 7 novih svetskih čuda“ koja će trajati od 31. marta do 30. aprila. Pored 7 putovanja za dve osobe na divne i daleke destinacije, UŠĆE dodeljuje i nov automobil Hyundai IX35 i 50 Ipod nano uređaja.

Mogućnost učešća i šansu za osvajanje nagrada u UŠĆE nagradnoj igri imaće svi oni koji u narednih mesec dana budu kupovali u UŠĆU. Za račune u visini od 3.000 dinara ili više, potrošenih u bilo kojoj prodavnici u Centru posetioci će dobijati kupone za učestvovanje u nagradnoj igri. Vrednost računa koji mogu biti sakupljeni iz jedne ili više prodavnica određuje broj kupona koji se mogu dobiti, što znači da broj dobijenih kupona raste sa visinom potrošnje, a samim tim i mogućnost osvajanja jedne od vrednih nagrada.

Povezana vest:  Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

 

{vsig}USCE_RODJENDAN_2011{/vsig}