vamp4

Vampirska žurka i predstavljanje pete knjige serijala Vampirski dnevnici „Povratak: Suton“

vamp3Ko tvrdi da mlade ne zanimaju knjige  i ne žele da čitaju trebalo je u gluvo doba noći, u petak,13. da svrate do kafe-kluba „Akademija“ i vide koliko se mladih okupilo na promociji  pete knjige iz serijala „Vampirski dnevnici“ autorke L. Dž. Smit, pod naslovom „Povratak: Suton“

Predstavljanje ove knjige, ali i kompleta od četiri prethodna dnevnika, organizovala je izdavačka kuća „Čarobna knjiga“ u saradnji sa internet forumom „True Diaries Srbija“.

Povezana vest:  Opel Astra Classic za pobednika nagradne igre kompanije GOMEX

U vampirskom ambijentu kakve su katakombe kultnog omladinksog kluba, nova generacija tinejdžera ,od kojih su mnogi bili maskirani u vampire, slušala je odlomke iz najnovijeg “ Dnevnika“ i učestvovala u nagradnom kvizu.

Od izdavača vampirskih knjiga,  Bore Pantića, gosti su mogli da saznaju  da su oni prvi kojima je data prilika da peti  nastavak,kupe uz popust od 36 odsto, a i ostale knjige toga žanra su prodavane uz značajne popuste.

Povezana vest:  Radovi na autoputu kroz Beograd, treća faza

Pantić je najavio da će do oktobarskog Beogradskog sajma knjiga stići poslednja dva toma “ Dnevnika“, a „Čarobna knjiga“ već privodi kraju rad na prevođenju dva nova romana toga žanra “ Pandora“ i „Vitorio“ iz pera En Rajs koja je fanovima vampira dobro poznata po “ Intervjuu sa vampirom i “ Vampiru Lestatu“. Oba su ekranizovana sa Tomom Kruzom i Bredom Pitom u glavnim ulogama.

Povezana vest:  IKEA inovacije u domenu očuvanja životne sredine predstavljeni na Danima demokratskog dizajna

Ovaj izdavač je dobio i autorska prava za serijal „Prava krv“ Šarlin Haris po kome je snimana  istoimena tv serija.

Sve ove informacije su primljene sa oduševljenjem pošto su na promociji bili uglavnom članovi internet foruma “ True Diaries Srbija“