korica knjige kupona VODIME

KNJIGA KUPONA VODIME – jedinstveni vodič kroz život sa popustom

Ovu jedinstvenu knjigu osmislila je kompanija “Arhiv Centar” po ugledu na slične projekte koji postoje u svetskim metropolama. U Australiji se zove Entertainment book, u Americi GoldenBook, a u Engleskoj Golden key.

Vrhunski dizajnirana srpska verzija ima 430 strana sa više od 800 kupona koji vam omogućavaju uštedu i popuste u svim životnim delatnostima.

Povezana vest:  Pet saveta kako da vaša deca jedu sve

Ove kupone sa popustom i do 50 odsto možete koristiti u restoranima, klubovima, šopingu, hotelima, turističkim agencijama, fitnes i spa centrima, bioskopima, pozorištima, prestižnim klinikama, dečijim igraonicama, auto centrima, renta– kar kompanijama, optičarskim radnjama, školama stranih jezika…

Knjiga kupona “Vodime” omogućava da godišnje uštedite do 2000 eura.

Štampana je u okviru preduzeća “Službeni glasnik”, a ceo projekat je podržan od strane Turističke organizacije Beograda.

Povezana vest:  Dodelom nagrada svečano zatvoren 33. Perwol fashion week

Cilj ove knjige je da omogući građanima da uštede, a da pritom zadrže nivo života na koji su navikli ili kome teže. Ona u svetu ima status porodične knjige koja umnogome doprinosi uštedi kućnog budžeta, namenjena je svim uzrastima. Osim toga ova knjiga promoviše Beograd na najbolji mogući način, kao pravu evropsku metropolu.

Povezana vest:  Zbog velikog interesovanja, dodatni kontigent ulaznica za predavanje dr Džona Demartinija u prodaji