RU_foamfest_2

RU: foamfest 2 13. avgusta u Rumi

Drugi po redu RU: foamfest održaće se 13. avgusta sa početkom u 21h na istom mestu kao I prošle godine – sportskim terenima na Bregu u Rumi (u slučaju lošeg vremena festival će se održati u velikoj dvorani Sportskog centra Ruma u centru Rume). Događaj koji će sigurno obeležiti 2011. godinu kao najveći i do sada neviđeni spektakl na području Srema, pa i šire. Prošle godine ovom događaju je prisustvoalo 2.500 mladih ljudi  iz svih krajeva zemlje. Ove godine očekuje se još veća poseta. Ujedno ovaj događaj je i najava najvećeg pena festivala na Balkanu, koji će se održati 3. septembra u Beogradskoj Areni.

Povezana vest:  Bodrum - susret najboljeg sa Egeja i Mediterana

ECOrganization je organizator RU:FomaFest.2, koja iza sebe ima već veoma uspešnu organizaciju 3 festivala koje je ukupno posetilo preko 10.000 ljudi. Festival se ove godine organizuje uz podršku Kancelarije za mlade Opštine Ruma.

Na samom prostoru festivala posetioce očekuju, na našim prostorima, do sada neviđeni audio, video i ljudski performansi kao i nekoliko hiljada litara pene koja će prenositi pozitivne vibracije i hladiti uzavrelu atmosferu, za koju su zaduženi: mlada DJ zvezda i producent IGOR GARNIER iz Beograda, koji je nedavno izdao i svoj prvi album pod nazivom Belgrade People, njegove pesme i remiksi se trenutno puštaju širom sveta na radio stanicama i u klubovima; zatim dobro poznati beogradski dj duo Mirko & Meex, electro sastav Osaka Vibe, DJ Bel Fabio I kragujevački dj duo Lazzaro & Jevrem.

Povezana vest:  Modni „Katapult" u Delta Cityju

Kao specijalni gosti na ovogodišnjem rumskom festivalu pene nastupiće poznati novosadski hip-hop izvođač TATULA uz podršku producenta KC Blaze-a i DJ Sinke, koji će predstaviti nešto potpuno novo na ovim prostorima.

Više o ovom događaju možete saznati na sajtu organizacije www.eco.rs