crno_beli_svet-marijan_mateusCrno-beli svet Marijane Mateus

U utorak 20. septembra, sa početkom u 20h, Marijana Mateus predstviće svoju novu kolekciju za zimu 2011/2012. I ovoga puta, Marijana se odlučila za inovativan prostor, pa ćemo u novoj kolekciji uživati u Pozorištu na Terazijama gde će njen rad biti predstavljen u nešto drugačijem svetlu. Domaćica večeri biće glumica Jelena Jovičić, koja će nas, uz modu, muziku i igru provesti kroz doba čarlstona i dvadesetih godina prošloga veka. Za celokupnu koerografiju zadužena je Milica Cerović, tako da će se na sceni pored manekena pojaviti i plesači, dok će se o muzici brinuti Vojkan Borisavljević.

Povezana vest:  Avon predstavlja nove modne trendove lakova za nokte

Kolekcija nosi naziv “Crno beli svet” i, pored srebrne, upravo te dve boje dominiraju kolekcijom. Kao i do sada, i ova Marijanina kolekcija izuzetno je ženstvena, što pokazuju i korišćeni materijali – svila, čipka, vuna i bukle.

-Za mene nema sredine u životu – sve je na kraju crno ili belo! Takođe, želela sam da kombinacijom neutralnih boja prikažem čistinu svog rada. Jer, na crnom i belom svaki šav mora da bude besprekoran i svaki porub na svom mestu. Sve se vidi i nema mesta za grešku. Zato je ova kolekcija za mene najveći izazov – rekla nam je poznata kreatorka.

Povezana vest:  Besplatni programi tokom leta u Dečjem kulturnom centru