Perwoll-Limited-Edition-1L

Novo ograničeno izdanje Perwoll Black detergenta – za odeću tamniju od crne

 

Bilo da je reč o omiljenoj maloj crnoj haljini ili dokolenicama kao obaveznim modnim detaljem ove sezone, uvek je tužno kada najdraža crna odeća izbledi od pranja. Crna se sada vraća sa novom ograničenom serijom Perwoll Black proizvoda, koji će vratiti odeći crnu boju zahvaljujući svojoj magičnoj obnavljajućoj Black Effect formuli, kao i delikatnom parfemu.

Najnovija magična inovacija iz Perwolla se oslanja na uspeh proizvoda Perwoll Black Magic, koji je bio prvi detergent iz Henkela napravljen da produži vek crnoj odeći. Novo Perwoll Black ograničeno izdanje uklanja sivu boju iz umorne tkanine, istovremeno obnavljajući intenzitet crne i tamne odeće sa svakim pranjem.

Povezana vest:  Uz novi NIVEA Q10 serum neka ti do izražaja dođe lice, a ne bore

Jedinstveni novi Perwoll Black detergent takođe sadrži delikatan prvoklasan parfem koji će očarati probirljive kupce – kako bi crna odeća mirisala sveže kao što izgleda.

Njegova formula je dizajnirana da prizove pravi sjaj crne i tamne odeće, uklanjajući mrlje i prljavštinu. Zahvaljujući magičnom dodiru Perwolla, crna i tamna odeća može delovati kao nova čak i kada nije.

Povezana vest:  Nova kolekcija Biljane Tipsarević u maniru Zlatnog doba Holivuda

Perwoll Black ograničeno izdanje je novi dodatak najprodavanijoj liniji Perwoll detergenata iz Henkela koja se godinama brine o najfinijim tkaninama, uz odabir proizvoda za svaku priliku:

Perwoll Black Magic – detergent koji se brine o tome da crna i tamna odeća izgleda kao nova

Novi Perwoll White Magic – obnavlja delikatnu belu odeću

Povezana vest:  Dani enterijera u Delta Cityju

Perwoll Balsam Magic – održava vunenu i osetljivu odeću

Perwoll Color Magic – obezbeđuje obojenoj odeći da ostane sveža kao nova

Novo Perwoll Black izdanje, sa svojim delikatnim mirisom, biće dostupno u prodavnicama ograničeno vreme i to samo ove jeseni, u prefinjenom crno-zlatnom pakovanju. Sa etiketom „kao nov“ („like new“) i sloganom „Ograničeno izdanje„ („Limited Edition“), novi Perwoll vraća crnu boju u modu.