ARIEl_AND_FRIENDS

DISNEY ON ICE VAM PREDSTAVLJA “PRINCEZE I HEROJI”, DOMAĆI GLUMCI U ULOGAMA PRINCEZA I HEROJA

Najbolja svetska produkcija na ledu “Dizni na ledu” sa predstavom “Princeze i heroji” vodiće vas od 18. do 20. novembra kroz čarobno putovanje u svet bajki. Kako bi događaj bio potpun, predstava će biti sinhronizovana na srpski jezik a glasove princezama i njihovim herojima, pozajmljivaće naši istaknuti glumci.

Veliki broj glumaca, čak 22, naći će se u “ulogama” likova na ledu što je do sada najveći broj glasova, a samim tim i likova, u jednom spektaklu na ledu koji je dolazio u Beograd. Prvi na led izlaze Miki i Mini Maus kojima će glasove pozajmiti Marko Marković i Jelena Đorđević.

Diznijevim princezama glasove će pozajmiti Jelena Đorđević, Bojana Stefanović, Snežana Jeremić, Adrijana Tasić, Dušica Novaković, dok će se u ulogama vila naći Ljiljana Stjepanović, Jadranka Bugarski i Ivana Lokner.  Herojima, patuljcima i prinčevima glasove pozajmljuju Milan Antonić, Srđan Jovanović, Slobodan Boda Ninković, Dragan Vujić Vujke, Goran Jevtić, Nikola Bulatović, Vladan Živković, Tomaš Sarić, Branislav Platiša, Goran Popović, Vladan Savić i Milenko Pavlov. Režija sinhronizacije poverena je Milanu Antoniću.

Povezana vest:  Milion evra od EU za oporavak turizma

CINDERELLA

Dok se “Princeze i heroji” ne pojave na ledu u Beogradskoj areni, obaveštavamo roditelje da i ovaj vikend, 22. i 23. oktobra, svoje mališane mogu da obraduju i specijalnim poklon-časopisom izdavačke kuće Egmont (Miki Maus, Princeza, Vini Pu) ukoliko u „Ušće“ šoping centru kupe ulaznicu za predstojeći Diznijev spektakl na ledu. Naime, uz svaku kupljenu ulaznicu, dobićete na poklon jedan od časopisa koji već u sebi sadrži zanimljiv poklon.

Povezana vest:  Bogat program Delta Cityja ovog vikenda

U novoj predstavi produkcije Feld Entertainment, publika će otići do najdubljih granica mašte gde je sve moguće ukoliko verujete. Arijelini snovi su zaključani ispod mora i u jednom magičnom momentu, Princ Erik slomiće Ursuline čini kako bi povratio svoju jedinu, pravu ljubav. U trci sa vremenom da spase Uspavanu Lepoticu Auroru, Princ Filip pobeđuje zlu Grdanu pretvorenu u Zmaja. Tiana proslavlja svoje ambicije da poseduje restoran u Nju Orleansu; Jasmin otkriva ceo novi svet sa Aladinom i Snežana pronalazi pravu ljubav. Ova divna predstava otkriva i najdublje želje Pepeljuge i Lepotice.

Interesantan izazov našao se pred kreativnim timom predstave Dizni na ledu vam predstavlja Princeze i Heroje, u adaptiranju inspirativnih momenata na led. Kako bi se kod publike oživele emocije koje su na njih ostavili filmovi, bilo je potrebno uneti blistave setove, dramatično osvetljenje, koreografije koje oduzimaju dah i nekoliko iznenađenja. Svaki član kreativnih tima pristupio je ovom izazovu iz svoje, jedinstvene perspektive.

Povezana vest:  Šekularac se priključio kampanji Doživi život

Ulaznice po cenama od 1250, 1750, 2250, 2500, 3000 i 3500 dinara mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs.

Predstave će se u Beogradskoj areni održavati od 18. do 20. novembra u više termina:

Petak 18. novembar 2011 predstava u 19:00

Subota 19. novembar 2011 predstave u 12:00 15:30 19:00

Nedelja 20. novembar 2011 predstave u 12:00 15:30 19:00