bobbi-kristina-gordon

Bobi Kristina šokirala javnost vezom sa usvojenim bratom
 
Bobi Kristina, kćerka pop dive Vitni Hjuston, šokirala je američku javnost kada je otkriveno da je u vezi sa Nikom Gordonom, usvojenim sinom preminule pevačice.
Njih dvoje su potvrdili svoju vezu na tviteru, što je ocenjeno kao incestoidna veza, iako Hjustonova (19) i Gordon (22) nisu u pravom srodstvu.
Izvor blizak Bobi Kristini, koji ima uvid u ostavinski testament njene majke, izjavio je za „E njuz“, da su se njih dvoje upoznali još kao jako mali.
Naime, Gordon je imao problematičnu porodičnu situaciju o kojoj je Bobi Kristina pričala majci, nakon čega je Vitni odlučila da usvoji dečaka.
Komentari na tviteru su bili vrlo negativni nakon objavljivanja informacije, ali je Gordon pokušao da opravda svoju vezu sa Bobi Kristinom.
Da, postali smo malo bliži, pa šta? Svi vi ne znate ni nas ni našu priču. Lojalan sam porodici Hjuston i ne dugujem nikom ništa, napisao je on.
Gordon je na svom tviter profilu dodao i za sve one glupe ljude, Vitni je rodila jedno dete, i verovala mi je u svemu. Zvala me je „dobar sin“.

 

Povezana vest:  Stvari Merilin Monro na aukciji u junu