Mikijeva magicna predstava 1

Diznijevi junaci i mađioničar u novoj predstavi „DISNEY LIVE vam predstavlja Mikijeva magična predstava“ na sceni KOMBANK ARENE od 07.  do 10.02.2013.

Omiljenim Diznijevim junacima na sceni se pridružuje profesionalni mađioničar sa izvođenjem koji će uzbuditi i oduševiti mališane svih uzrasta. Od produkcije Feld Entertainment, producenata Disney on Ice, dolazi nov šou “Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava” koji vas vodi u svet gde Diznijeva magija dobija novo značenje.

“Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava” prikazivaće se u Kombank Areni od 07. do 10. februara 2013. godine u sledećim terminima:

07.02.2013. u 19h

08.02.2013. u 19h

09.02.2013. u 11.30h, 15h i 18.30h

10.02.2013. u 11.30h i 15h

Zbog dugogodišnje, uspešne saradnje, kompanije Feld Entertainment je omogućila prodaju ulaznica za premijernu predstavu, u četvrtak, 07. februara, po jedinstvenoj ceni od 1500 dinara za sve sedišta izuzev VIP mesta na parteru i loža.

Za ostale predstave (od 08. do 10. 02.) u prodaji će biti ulaznice po cenovnim kategorijama od 1250, 1750, 2250, 2750 dinara.

Povezana vest:  Osetite netaknutu prirodu Stare planine na vašoj koži

Prodaja ulaznica počinje danas na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

“Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava” donosi specijalnu magiju iz Diznijevih legendarnih filmova koja se izvodi ispred vaših očiju: Pepeljugine prnje pretvaraju se u prelepu balsku haljinu za delić sekunde; Aladinova princeza Jasmin lebdi u vazduhu i začarane plešuće metle u Fantaziji pomažu Mini. Master mađioničar lično – Miki Maus – izvodi zadivljujuće magije uz pomoć Pepeljugine Dobre vile, Ludog Šeširdžije Alise u Zemlji Čuda i profesionalnog mađioničara Majkla Barona (Michael Barron). Magiju upotpunjuju nastupi Diznijevih princeza Bele i Snežane i Mikijevih drugara – Mini, Paje i Šilje.

“Ova jedinstvena predstava pruža roditeljima i deci mogućnost da svuda spoznaju magiju,” kaže Kenet Feld (Kenneth Feld), producent Disney Live! i producent jednog od najuspešnije mađioničarske predstave Siegfried & Roy. “Vodimo ih na inspirativno putovanje sa Diznijevim likovima gde publika uči da pronađe magiju u sebi i svuda oko sebe. U isto vreme, porodice će videti prvoklasne svetske mađioničare koji će im istinski oduzeti dah.”

Povezana vest:  Dejvid Haselhof u Plesu sa zvezdama

Odlična produkcija i scena predstave “Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava”deo su ovog posebnog porodičnog događaja. Čuveni dizajner iluzija Džim Stejnmejer (Jim Steinmeyer) koji je radio sa slavnim mađioničarima Dejvidom Koperfildom (David Copperfield), Lensom Bartonom (Lance Burton) i Zigrid & Roy (Siegrfried & Roy), u ovu predstavu donosi svoje dvadesetogodišnje svetsko iskustvo koje uključuje tačke presecanja na pola kao i zastrašujuće lebdenje Mini sa metlama praćeno tamnim svetlima.

U još jednom zadivljujućem magičnom činu, iluzionista Majkl Baron čini da princeza Jasmin lebdi. Trenutak je pojačan zvezdanim nebom tako da stvara nadrealnu atmosferu. Pesmu “A Whole New world”, Majkl pridodaje Jasmin da zajedno lebde u harmoniji.

Povezana vest:  Must have za jesen: kaputi, neon boje i retro kombinacije

“U svakoj predstavi koju radimo, pokušavamo da iznenadimo očekivanja publike,” rekao je reditelj Džeri Bilik (Jerry Bilik). “Sa širokim opsegom iluzija vodimo publiku na mesta koja nisu ni zamišljali. Od trenutka kada počne magija na sceni, budite spremni na vizuelna iznenađenja u ovom jedinstvenom Dizni iskustvu.”

Interaktivni stil Majkla Barona dodaje novu dimenziju predstavi kada na scenu kao asistenta dovodi dete iz publike. Bilo da pravi šešir mađioničarevog pomoćnika od papirne maramice ili proverava kovčeg za ”Najbrže bekstvo na svetu”, deca iz publike će imati mogućnost da postanu deo predstave.

Bez obzira da li su na sceni ili u svojim sedištima, najmlađima se pruža neverovatno iskustvo da budu i mađioničarevi pomoćnici u”Disney Live” vam predstavlja “Mikijeva Magična predstava”. Prisustvujući šou sa dosta iznenađenja i spektakla, publika uči da otkrije magiju u sebi.