Maria Sharapova NTC 3NOVOGODIŠNJA ODLUKA: VEŽBANJE SA MARIJOM ŠARAPOVOM

Bilo da su u pohodu na najveće svetske titule ili na odmoru sa prijateljima, pravi šampioni uvek moraju naći vremena za trening. Upravo takvo razmišljanje ima i teniska ikona, Marija Šarapova koja je spremajući se za prvi Gren slem u sezoni započela svoj trening program uz aplikaciju Nike+ Training Club.
Pomoću aplikacije koja prikazuje četvoronedeljni trening program dizajniran od strane njenog trenera, Jutake Nakamure, Šarapova će biti sigurna da neće propustiti nijednu vežbu, bez obzira na to gde je put povede. U njenom slučaju, aplikacija podrazumeva vežbe koje će pomoći pri usavršavanju njene fizičke pripremljenosti.
Petnaestominutni program podrazumeva pet vežbi osmišljenih tako da se telo pomera pod svim uglovima i u svim pozicijama. Ovakav vid treninga stavlja poseban akcenat na poboljšanje fizičke spremnosti, naročito u predelu nogu.
Započetim treningom, teniska zvezda pridružila se milionskoj zajednici koju čine ženski sportisti i rekreativci širom sveta. Od sada, korisnici Nike+ training Club aplikacije, biće u mogućnosti da prate isti režim treninga kao Marija Šarapova, ali i da odaberu neke druge programe, u zavisnosti od toga na koji način žele da oblikuju svoje telo.

Povezana vest:  REEBOK PREDSTAVLJA NAJNOVIJE OTKRIĆE U OBLASTI TRČANJA - REEBOK ONE SERIJU