Ljubavi ne ljuti se - 2Počelo takmičenje parova u Delta Cityju povodom Dana zaljubljenih

U atrijumu Delta City-ja, počelo je takmičenje parova u igri „Ljubavi, ne ljuti se“, povodom Dana zaljubljenih. Prvog dana, 13. februara, igrale su se tri igre, u svakoj po četiri para, a isto tako biće i u petak, 14. februara.
Prvog dana, u prvoj igri, pobednički par bili su Ivan Zirojević i Ivana Ilić koji su odlučili da se baš uz „Ljubavi, ne ljuti se“ odlično zabave, a zahvaljujući dobroj igri i sreći – osvojili su i vredne nagrade kompanija Pandora i Nike.

Povezana vest:  Lakše do organskog pamuka!

A šta je to „Ljubavi, ne ljuti se“?
Koncept takmičenja sličan je popularnoj društvenoj igri „Čoveče, ne ljuti se“. U svakoj igri učestvuju po četiri tima – četiri para. Timovi igru započinju iz „ljubavnog gnezda“, dok je pobednik onaj tim koji prvi uđe u „kuću ljubavi“.

Još neka od pravila igre…
Ukoliko igrač stane na polje „slomljeno srce“ – propušta dva bacanja, dok onaj ko stane na „ljubavni napitak“ dobija još dva polja gratis.

Povezana vest:  GALERIJA PROGRES – izložba “USPEH STVARAN RUKOM” kolektivna izložba stari i tradicionalni zanati srp

„Kupidonova strela“ igraču donosi dodatno bacanje, dok onaj ko dobije „ljubavno pismo“ propušta bacanje. Polje „ljubavni prestup“ vraća takmičara na startnu poziciju, dok „ljubavni tobogran“ daje mogućnost igraču da „sklizne“ sa polja na kome se nalazi na polje gde je kraj tobogana.