pezo_200_godina_promocija200 godišnjca Peugeot-a

 

 

Povodom početka prodaje modela RCZ u Srbiji i jubilarnih 200 godina postojanja brenda Peugeot, kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za domaće tržište, priredila je sinoć u hotelu Zira svečani koktel za poslovne partnere, medije i poštovaoce legendarnog francuskog lava.

Brojne goste je na početku večeri pozdravio gospodin Milan Vukasović, izvršni direktor kompanije Verano Motors,  istakavši da je ovaj jubilej potvrda da je dugotrajan uspeh rezervisan samo za najbolje.

Povezana vest:  Toyota otvorila salon u centru Šapca

-Činjenica da je Verano Motors takođe nosilac tog uspeha, predstavlja našu veliku profesionalnu satisfakciju. Kompanija Verano Motors spremno prati nove ciljeve i  izazove koje je Peugeot postavio, jer ne odstupa od svoje poslovne  filozofije da uspešno poslovanje naših korisnika, klijenata i poslovnih partnera jeste zajednički uspeh – izjavio je gospodin Vukasović.

Povezana vest:  REVOLUCIONARNI FIAT-ov TWINAIR MOTOR NA SUPERNATURAL FESTIVALU

RCZ_2010_063_FRPored bogate ponude putničkih i komercijalnih vozila i velikog lagera originalnih rezervnih delova,  kompanija je razvila snažnu prodajno-servisnu mrežu koja u potpunosti može da odgovori potrebama i zahtevima svih korisnika, što potvrđuje i dugačka  referenc lista domaćih i stranih kompanija koje su poverenje poklonile Peugeot-u i Verano Motors-u. Za sve one koji su razmišljali da u ovom periodu kupe novi automobil i obnove svoj vozni park, pripremljena je i „ponuda iz snova“ u  svim salonima na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Povezana vest:  Već preko 100.000 porudžbina za Opel Crossland X

 

Ovu, 2010. godinu, Peugeot je započeo u novom izdanju, sa novim vizuelnim identitetom, novim sloganom „Motion & Emotion“, novim modelima i ambicioznim planovima koji nakon 200 godina duge tradicije predstavljaju novo poglavlje u istoriji francuskog proizvođača automobila.