mazda_bata 2

MAZDA2 INDIVIDUAL predstavljena na Sajmu automobila u Beogradu

Danas je na štandu Mazde u Hali 4 premijerno predstavljen model Mazda2 Individual. U saradnji sa poznatim modnim kreatorom Batom Spasojevićem, kreiran je poseban paket sa nazivom Mazda2 Individual. Bata Spasojević osmislio je poseban amblem za model dostupan kupcima u Srbiji. Pored dizajna apliciranom na samom automobilu, Mazda2 biće dostupna i sa posebno dizajniranim patosnicama, kao i držačima za ključeve sa istim motivom.

Povezana vest:  Novi PEUGEOT 308

Uz sajamsku premijeru, Mazda2 Individual biće predstavljena i na modnoj reviji Bate Spasojevića pod nazivom „Guitar Heroes“, koja se održava 31. marta u okviru manifestacije Belgrade Fashion Week, a imaće posebno mesto na modnoj pisti uz Batine najnovije modele.

-Moja nova kolekcija koju predstavljam 31. marta na Belgrade Fashion Weeku zove se Guitar Heroes, i, kao i do sada, inspirisana je rokenrolom, brzinom i savremenim načinom života“, kaže Bata Spasojević. „Ona će svakako u sebi imati i elemente inspiracije Njujorkom u kome sam upravo boravio, a atmosferi na reviji sigurno će doprineti i model Mazda2 Individual, koji sam dizajnirao specijalno za Mazdu. On će upotpuniti reviju i dati celoj priči štimung gradske vreve i dinamičnosti.“

Povezana vest:  Chevrolet na Sajmu automobila u Ženevi

Bata Spasojević kreirao je i uniforme za hostese na štandu Mazde tokom Sajma automobila.

Pored premijere Mazde2 Individual, Mazda Srbija i Crna Gora na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu izlaže čitavu gamu svojih proizvoda u Hali 4 na ukupno 400 m2: CX-7 CD173 RevolutionTop, Mazda6 2.0i GTA, Mazda6 SP 1.8i CE, MX-5 1.8i RC Challenge, Mazda3 SP 2.3i MPS, Mazda3 SP 1.6i Mirai i Mazda3 1.6i TE.

Povezana vest:  Opel Astra GTC: Ekskluzivna šasija visokih performansi

Svi modeli Mazde na Beogradskom sajmu imaće posebne cene.

Beogradski sajam automobila traje od 25. marta do 3. aprila.

{vsig}MAZDA_SAJAM_2011{/vsig}