BEOTRACK_PEUGEOTBEOTRUCK 2010

Široka gama Peugeot komercijalnih vozila po specijalnim sajamskim cenama

 

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, predstavila je danas atraktivne popuste za svoj dostavni program koji će biti izložen na 48. Međunarodnom salonu privrednih vozila – BEOTRUCK 2010, u Hali IV na Beogradskom sajmu. Verano Motors je kao i prethodnih godina za jednu od najznačajnijih sajamskih manifestacija u zemlji, kada je u pitanju dostavni program, pripremio specijalne sajamske popuste.

Prema rečima Jove Sreće, direktora marketinga kompanije Verano, na ovogodišnjem salonu komercijalnih vozila model Peugeot 206+ enterprise 1.4 HDi sa sajamskim popustom koštaće 9.990 evra, dok će Peugeot 207 enterprise 1.4 HDi biti dostupan za 11.890 evra.  U specijalnoj sajamskoj ponudi Peugeot Bipper 1.4 HDi koštaće 9.890 evra, Peugeot Partner Origin 1.6 HDi 10.490 evra, a Novi Peugeot Partner 1.6 HDi moći će da se kupi za 10.990 evra. Peugeot Expert 1.6 HDi svi zainteresovani moći će da kupe po ceni od 14.990 evra, a Peugeot Boxer 2.2 HDi koštaće 16.990 evra.

Povezana vest:  Nova Captiva u SUV izvedbi odlikuje se sportskim dizajnom i potpuno novom linijom motora

U navedene cene vozila nije uračunat PDV. Za sve kupce koji su se odlučili za kupovinu na kredit nominalna kamatna stopa iznosi 7,7%, a efektivna 10,52%, sa učešćem od 10% za rok otplate do sedam godina.

Kako je naglasio Milan Vukasović, izvršni direktor kompanije Verano Motors, Peugeot dostavna vozila predstavljaju pravi odgovor na zahteve različitih profesija, bilo da se radi o državnim institucijama, kompanijama iz oblasti prehrambene industrije, uslužnih deltanosti i sl.

Povezana vest:  Opel Zafira Tourer - novi gospodar raznovrsnosti

BEOTRACK_PEUGEOT_1-Poslednjih godina naročito je razvijena saradnja sa flotnim kupcima, koji dostavna vozila koriste kao osnovno sredstvo za rad. Naši najveći kupci prepoznali su Peugeot komercijalna vozila kao idealna za potrebe svog poslovanja, što najviše govori o njihovom kvalitetu i funkcionalnosti. Na listi kompanija koje su ukazale poverenje Peugeot-u nalaze se: PTT Srbija, MUP, Telekom, Grand Prom, Dunav osiguranje, Carlsberg, Marbo, DHL, Galenika…i mnoge druge. Verano Motors je među retkim kompanijama koje mogu da odgovore potrebama voznog parka ovakvih firmi, čiji su zahtevi i standardi rigorozni, a poslovanje u velikoj meri zavisi od distribucije.

Povezana vest:  Opel VIP Challenge: Ko je najbrži VIP vozač?

Potencijalni vlasnici moći će da se odluče za Peugeot dostavna vozila različite nosivosti od 800 kg do čak 1.155 kg, korisne zapremine od 3 m3 do 8 m3, koja spadaju u najekonomičnija vozila zbog troškova eksploatacije, a posebno zbog male potrošnje goriva. Kao dokaz o kvalitetu Peugeot dostavnih vozila govori i to da je model Bipper, najmanje dostavno vozilo iz Peugeot game, nosilac nagrade „International Van of the year” za najbolje komercijalno vozilo u 2009. godini. Ovu prestižnu nagradu 2008. godine poneo je i model Expert.