Sajam - BMW serije 3

Sutra počinje sajam automobila i motocikala u Beogradu

Sajam automobila „DDOR BG Car Show“ i Međunarodni sajam motocikala „Motopašion“, na kome će učestvovati više od 260 izlagača, otvoriće sutra u Beogradu šampion Evrope u trkama na brdskim stazama Dušan Borković.
Sajam automobila i motocikala, koji će trajati do 23. marta, najznačajnije su ovogodišnje manifestacije u auto i moto industriji u zemlji i okruženju.
Na četvrtom Sajmu automobila i osmom Međunarodnom sajmu motocikala učestvovaće svi vodeći automobilski i moto brendovi koji posluju na domaćem tržištu, pa će ljubitelji četvorotočkaša i dvotočkaša iz zemlje i okruženja biti u prilici da upoznaju nove modele. 
Na sajmu će biti predstavljen i novi Ikarbusov gradski 12-metarski autobus „IK 112 LE“, koji je razvijen u saradnji sa kompanijom Mercedesom.
Kao jedini domaći proizvođač automobila, kompanija Fijat automobili Srbije će se predstaviti zajedno sa svojim uvoznim programom, modelima brendova alfa romeo, lančia i džip (Jeep), dok će prvi srpski Formula student tim “Drumska strela 2014″ predstaviti unapređeni bolid.
Cena pojedinačne ulaznice na Sajam automobila i motocikala iznosi 300 dinara, za grupne posete je 200, za đake i studente 150 dinara, a cena parkinga je 100 dinara na sat.
Organizatori su istakli da će u četvrtak, 20. marta, biti organizovan porodični dan, kada će, po ceni od 500 dinara, deca do 16 godina u pratnji roditelja moći porodično da posete manifestaciju. 
Radno vreme manifestacije biće od 10 do 20 časova, osim poslednjeg dana kada se sajam zatvara u 17 sati.
Ta sajamska manifestacija se organizuje u saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i generalnim sponzorom kompanijom DDOR iz Novog Sada.  Sajam se održava u halama – 1, 2, 3a, 1a i 4.

Povezana vest:  Chevrolet: Velike premijere novih modela na Beogradskom sajmu automobila (FOTO)