harli_otvaranje

Harley-Davidson u Srbiji

Posle više od dve decenije na prostoru Srbije i regiona ponovo postoji ovlašćeni diler i serviser najprestižnijeg i najpoznatijeg svetskog motorciklističkog megabrenda, HARLEY-DAVIDSON®. Ekskluzivno dilersko pravo za teritoriju Srbije i Crne Gore zaslužila je kompanija -Trion Motors- iz Beograda, koja se dugi niz godina predano i uspešno bavi distribucijom poznatih i priznatih svetskih brendova i marki kao što su MV Agusta, Husqvarna, Cagiva, Malaguti, Givi, Tucano Urbano, Momo, Bertoni. Dugogodišnje uspešno angažovanje kao i stalno aktivno i kreativno prisustvo u moto branši bilo je presudno za ulazak u krug posebno izabranih dilera kompanije Harley-Davidson®.

Povezana vest:  Dušan Borković u Maroku

I pored sveprisutne ekonomske krize, koja na žalost nije mimoišla ni našu zemlju, planovi Trion Motorsa su objektivno ambiciozni sa posebnim akcentom na popunjavanje postojeće praznine u datom moto segmentu. Trion Motors naglašava da kompanija Harley-Davidson® ima duboke korene na ovim prostorima, još iz 30-tih godina prošlog veka kada je bila i zvanični ovlađćeni snabdevač vojske Kraljevine Jugoslavije. Sve što se sada dešava je logičan nastavak višedecenijskog prisustva i potvrđenog kvaliteta brenda Harley-Davidson® u regionu.

Povezana vest:  DUŠAN BORKOVIĆ I NIS PETROL RACING TEAM SPREMNI ZA TRKU NA SLOVAKIA RINGU

harli_1Otvaranje salona Harley-Davidson® u Beogradu predstavlja samo prvi vidljivi korak kao rezultat napornog rada, bezrezrvnih ulaganja i odricanja.

Već od 06-08. maja tekuće godine, na atraktivnoj lokaciji Sportskog centra u Kovilovu, pored hotela President, sledi do sada neviđena premijera u Srbiji, Harley-Davidson® Demo Ride, sa 23 motorcikla za testiranje, koji predstavljaju kompletnu Harley-Davidson® gamu motora, potpuno dostupnih za javnost, gde se mogu testirati svi modeli. Prijave za ovaj događaj ćemo primate preko našeg sajta, putem banera na naslovnoj strani. Ovakav vid direktne interaktivne prezentacije i komunikacije sa klijentima predstavlja utemeljenje novih prestižnih standarda u Srbiji i šire u regionu. Ovo je samo jedan od načina na koji diler želi da pokaže da ništa ne prepušta slušaju i da su potencijalni, kao i postojeći klijenti, uvek privilegovani i na prvom mestu u svakom smislu!

Povezana vest:  FORMULA 1, Niko Hulkenbreg možda u Mercedesu

Ceo sistem prodaje, postprodaje kao i kastomizacije motorcikala funkcioniše po Harley-Davidson® on-line sistemu. Ne postoji ništa što klijenti mogu da požele, a da ovlašćeni diler to ne možemo da obezbedi u najkraćem roku, po najboljim cenama i po visokim Harley-Davidson® standardima.