LE_MAN_MAX_REJSING_TIM_SRBIJA (2)24 SATA LE MANA

Max Rejsing Srbija spreman

 

Boje srpske trobojke, pod vođstvom Borislava Maksimovića vlasnika „MAX RACING SERBIA“, braniće naš slavni motociklista Miloš Milovanović i njegove timske kolege Berto Camlek i Bojan Majkić. Srpski tim će ovog vikenda, tačnije 17. i 18. aprila, nastupiti na čuvenoj trci 24 časa Le Mana.

Na startu najčuvenije trke svih vremena pojaviće se preko 60 posada, a naš tim će se boriti za što bolji plasman.

Povezana vest:  MOTO GP, Stoner slavio u prvoj trci sezone

-Verujem u naš tim, mehaničare i sjajan motor SUZUKI GSXR 1000 K8. Nadam se dobrom rezultatu, uprkos činjenici da zbog finansijskih poteškoća nismo imali mogućnosti da blagovremeno upoznamo stazu i podesimo motor. Nakon napornih treninga u Grčkoj gde smo pripremali taktiku za ovu trku, imaćemo dovoljno slobodnih termina, na stazi Le Mans, tokom kojih ćemo se prilagoditi uslovima koji će vladati tokom dnevne i noćne vožnje. Bez obzira na sve poteškoće nadam se dobrom rezultatu – poručuje Miloš Milovanović.

Povezana vest:  FORMULA 1, Veber: Razočaran sam, ali ništa još nije gotovo

Uz veliku podršku MASS Company,  tehničko partnerstvo MOTUL-a, NGK, DAINESE-a, KRAUS RACING servisa iz Nemačke i drugim prijateljima moto sporta tim je spreman za prvu trku izdržljivosti „ENDURANCE FIM WORLD CHAMPIONSHIP“.

MAX RACING timu možemo poželeti dobru trku i da izdrže do kraja, a svima poručujemo da prate izveštaje i prenos trke na kanalima Euro Sport i Euro Sport 2 kao i na portal ATA Stars.

Povezana vest:  FORMULA 1, ALONSO ZADOVOLJAN U FERARIJU

 

LE_MAN_MAX_REJSING_TIM_SRBIJASubota, 17.04.2010

15:00 Euro Sport

16:00 Euro Sport 2

Nedelja, 18.04.2010

10:00 Euro Sport

11:00 Euro Sport 2

14:00 Euro Sport