drasko_mma (2)

WWG MMA CHALLENGE BELGRADE 2012

Pavle Tomić želi revanš sa Čiritovićem, Popović za drugu pobedu

 

U organizaciji RK ,,Radnički”, kik-boks kluba ,,Krstaš” i ,,Kaizen MMA akademije” iz Beograda, na Banjici će se 12. maja održati MMA spektakl, gde će gledaoci moći da uživaju u osam mečeva po amaterskim i profesionalnim pravilima.

Osvajač bronzane medalje na prošlogodišnjem otvorenom prvenstvu Hrvatske u kombat-greplingu (amaterski mma) Bojan Đinđić, nastupiće u srednjoj kategoriji (do 84 kg) po amaterskim pravilima.

drasko_mma (1)– Trebao sam da radim meč protiv momka iz beograda koji se, nažalost, povredio – rekao je Đinđić. – Očekujem da mi organizatori uskoro odrede novog protivnika. Uzbuđen sam zato što ću, po prvi put, nastupiti pred beogradskom publikom i daću sve od sebe da pobedim.

Povezana vest:  ULTIMAT FAJT, U SUSRET 13. WFC MANIFESTACIJI U DVORANI „PIONIR“ (FOTO), Spektakl u Beogradu

Đinđićev klupski kolega iz Kaizen MMA akademije Draško Popović, boriće se u lakoj kategoriji (do 70 kg), a protivnik će mu biti Ranko Karan iz Sombora.

– Ovo je moja druga amaterska borba, debitovao sam pobedom u prvoj rundi i nadam se da ću 12. maja ponoviti taj rezultat – rekao je Popović. – Moj protivnik je odličan borac, podjednako je dobar u udaranju i parteru, ali verujem da ću ga pobediti pred domaćom publikom.

Povezana vest:  KARATE, U ČAČKU ODRŽAN TURNIR „ZLATNI POJAS ČAČKA“, Pehari za Bitevića i Čelan

Ipak, kada je reč o Kaizen MMA akademiji, zvezda večeri će biti Pavle Tomić, koji će se boriti po profesionalnim pravilima. Tomić je ostvario sedam amaterskih pobeda, a jedini poraz mu je naneo Milutin Ćiritović, sa kojim će se suočiti u ringu na Banjici.

– Ovo je prilika da se revanširam za jedini poraz u karijeri i ne sumnjam da ću je iskoristiti – siguran je Tomić. – Naporno sam trenirao za ovaj meč, odlično se osećam i želim da profesionalnu karijeru započnem pobedom.

Povezana vest:  Milica Mandić i Dragan Jović u svojim kategorijama najbolji u svetu

Meč između Tomića i Ćiritovića će se održati u dogovorenoj kategoriji, do 75 kg. Prema Tomićevim rečima, sa kilažom neće imati problema budući da je njegova regularna kilaža oko 74 kg.