wwg_mma_delta_merenje

WWG MMA CHALANGE

Sve je spremno za spektakl na Banjici, Džakić dočekuje Jakšića

 

Pod svodovima SC Banjica u subotu uveče na programu je prvi WWG MMA Chalange a u planu je da se održi osam borbi, i to četiri amaterske i četiri profi borbe.gledaoci će imati prilike da vide majstorstvo MMA a minulih para dana borci su najavljivali das u spremni i da će pružiti maksimum u subotu veče. U četvrtak je održano merenje u atrijumu Šoping centra Delta siti gde su borce videli i gosti prvog centra u Srbiji.

Povezana vest:  EP ZA KADETE, STARZBUR, Srpski Orlići otputovali u Francusku

Jedan od organizatora turnira Mladen Kecman, direktor Rvačkog kluba Radnički siguran je da će sve proći u najboljem redu a da će publika imati prilike da vidi vrhunske borbe.

-Momci su maksimalno motivisani za fajt tako das am siguran da će svi biti zadovoljni. U glavnoj borbi sastaće se Dušan Džakić I Marko Jakšić u otvorenoj kategoriji tako da će to biti vrhunski užitak za ljubitelje MMA – rekao je Kecman.

Povezana vest:  KARATE, „Trofej Beograda” u karateu sutra na Košutnjaku

Džakić je i na merenju delovao samouvereno tako da je pokušao da započne fajt pre subote uveče. Ipak, sve se završilo samo sa varnicama koje su pokazale odličan početak spektakla.

wwg_mma_delta_merenje_1