marko nikolic11

SP AZERBEJDŽAN 2011

Marko Nikolić izgubio od Litvanca Semiotasa

 

Marko Nikolić (Srbija) – Daugirda Semiotas (Litvanija) 9:13

Marko Nikolić reprezentativac Srbije u poluteškoj kategoriji (do 81 kg) izgubio je u prvom kolu Svetskog prvenstva u Azerbejdžanu. Nikolića je pobedio Litvanac Semiotas sa 13:9. Litvanac je 2007 na SP u Čikagu bio treći a učestvovao je na Olimpijskim igrama 2008.

Povezana vest:  Kumanovska bitka za Open Balkan kup

-70 dana napornih dana priprema je palo u vodu u jednom trenutku… Nezadovoljan sam i razočaran u sebe – bile su prve reči Marka Nikolića posle meča.

Nikolić je rekao dalje, iako se osetilo da mu je teško.

-Ne znam ni ja sam kako sam izgubio. Nisam dao sve od sebe a Litvanac nije hteo se upušta u borbu već je bežao sve vreme. Znam da sam bolji od njega bez obzira što je bio treći na svetu. Nisam bio svoj, nisam dao sve od sebe i prihvatio sam njegov stil borbe i zato sam izgubio – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Bljesak u “Smederevskoj jeseni” mladih snaga boksa Srbije

Pored Nikolića na SP u Azerbejdžanu nastupiće još četvorica srpskih Orlova i to: Branimir Stanković (do 60 kg), Ljubomir Marjanović (do 64 kg), Aleksandar Drenovak (do 75 kg) i Milutin Stanković (preko 91 kg).

Marjanović nastupa 30. septembra, 1. oktobra na ring će izaći Drenovak i Branimir Stanković a Milutin Stanković će boksovati 2. oktobra.

Povezana vest:  Srpski bokseri pobedili BiH sa 5:2, oprštaj Ljube Marjanovića

PHOTO: ataimages.rs