pagonis finale

NAJBOLJI SRPSKI BORAC U JUNU U POLJSKOJ ZA PROFI POJAS

Pagonisov Showtime

 

Sjajno izdanje u meču protiv Rustemi Krešnika krajem prošle godine na manifestaciji It’s Showtime organizacije u Atini i dobar utisak koji je ostavio na sve, uključujući i Simona Rutza, prvog čoveka ove organizacije, obezbedili su Nenadu Pagonisu priliku da se bori za profi pojas.

Povezana vest:  MEĐUNARODNI TURNIR „SRBIJA OPEN“ ISPUNIO OČEKIVANJA, Sjajni dueli u „Pinkiju“

Najbolji borac Srbije će u Varšavi, 11. juna, raditi meč za profesionalnog prvaka „It’s Showtime“ organizacije u kategoriji do 95 kg. Rival će mu biti Nemac Danyo Ilunga, koji iza sebe ima 36 pobeda (32 nokautom) iz 40 mečeva. Duel će biti održan u dvorani „Ekspo 21“.

– Još uvek nisam imao prilike da podrobnije upoznam rivala kroz snimke njegovih mečeva. Njegova statistika, kao i podatak da je učenik čuvenog Remija Bonjaskog dovoljno ilustruju njegov kvalitet. Kao i u svakom meču ja ću i u ovom ići na pobedu. Tu nema dileme. Pripreme će trajati šest nedelja, tradicionalno najveći deo ću odraditi u mom Novom Sadu, ali će glazura biti odrđena u Holandiji kod Mike Passeniera i Melvina Manhoefa, gde ću više sparingovati i raditi na pripremi taktike – prokomentarisao je Nenad Pagonis.

Povezana vest:  POLUFINALA MEĐUNARODNOG TURNIRA „SERBIA OPEN“, Hrvat Jurković junak polufinala