denic

MEČ ZA PROFI POJAS U LOU KIKU DO 66,8 KG

Nebojša Denić za titulu u Obrenovcu

 

U nedelju uveče od 19,00 časova u obrenovačkoj „Hali sportova“ na programu je profi veče u kik boksu čiji će glavni meč biti borba za pojas profesionalnog prvaka Evrope u disciplini lou kik kategoriji do 66,8 kg. U ringu će se sastati, u glavnom meču, Senad Ikanović (Bosna i Hercegovina) koji brani titulu i reprezentativac Srbije Nebojša Denić.

denic (2)– O Nebojši Deniću se sve zna. U karijeri je 17 puta bio prvak države, šampion Balkana, Mediterana. Ima dve srebrne medalje sa svetskih i dva bronzana odličja sa evropskih prvenstava. Meč koji će se održati u Obrenovcu u nedelju uveče je meč njegove karijere. Potrudili smo se da sve vrhunski organizujemo i da na taj način stvorimo osnovu za vrhunski spektakl. Verujem da će večeras od 19 svi biti zadovoljni, kako organizacijom, tako i, pre svega, mečom večeri – rekao je Ivan Jegorović, organizator spektakla.

Povezana vest:  SP ZA JUNIORE I KADETE, Ministarka primila delegaciju

Senad Ikanović je višestruki prvak Bosne i Hercegovine u lou kiku, K1 stilu i ful kontaktu. Pojas je osvojio 2008. i večeras će ga prvi put braniti.

– Drago mi je što sam ovde, što je izazivač iz Beograda. Verujem da će borba proteći korektno, obojica smo iskusni i kvalitetni borci, a ja se nadam da ću uspeti da odbranim pojas – rekao jeIkanović.

Povezana vest:  WAKO PRO GRAND PRI, Živković: Pobeđujemo Grčku!

Nebojši Deniću ovo će biti kruna karijere. Spreman je i odlučan da da sve od sebe kako bi se popeo na tron.

– Svi znaju koliko sam radnik, koliko se pripremam za svaki meč i jasno je da sam se i za ovaj duel maksimalno pripremio. Imao sam dlične treninge, psihički sam jak, spreman i verujem da ću pojas zadržati u Beogradu. Očekujem, pre svega dobru borbu, ali neću biti lažno skroman, verujem da ćemo svi zajedno na kraju imati dosta razloga za slavlje u Hali sportova – rekao je Denić.

Povezana vest:  U DVORANI „PIONIR“ U SUBOTU OD 20 ČASOVA SVETSKI WAKO PRO GRAN PRI U K1, Srbi čekaju Helene

Na zvaničnom merenju Nebojša Denić je imao 65,9 kg, dok je Ikaonović bio malo teži – 66,5 kg.  Mečevi u Obrenovcu počinju u 19 časova, a karte se prodaju po simboličnoj ceni od 100 dinara.

Parovi uvodnih borbi, lou kik do 75 kg: Dalibor Stajković – Filip Tončić, Uroš Zdravković – Miloš Maletić. Do 81 kg: Božidar Todorović – Goran Penezić. +91 kg: Slobodan Arsenović – Dimitrije Nikiforov.

PHOTO: ataimages.rs

denic (1)