milos anic jagodina 2013
Palmini tigrovi deklasirali reprezentaciju Poljske
 
Iako je bilo najavljeno da će kik boks spektakl biti održan u Končrevu zbog vremenskih uslova ring je pomeren u halu JASSA u Jagodini. Najbolji borci kik boks kluba Palmini tigrovi deklasirali su najbolje borce Poljske sa 5:0 a publiku je zabavljao estradni pevač Haris Džinović.
U prepunoj hali JASSA spektaklu među konopcima prisustvovali su Ivica Dačić premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović predsednik skupštine Republike Srbije, Aleksandar Antić predsednik skupštine grada Beograda kao i članovi diplomatskog kora.
U svih pet mečeva srpski borci bili su neprikosnoveni pod svodovima hale, falila je samo klima jer je u istoj bilo kao u sauni. Predrag Mijajilović ostvario je prvu pobedu i već tada se očekivalo da i u ukupnom plasmanu ekipa iz jagodine slavi. Pobede su nizali Mihajlo Jovanović, Boban Marinković koji je morao da se pomuči za pobedu dok je na iskustvo pobedu Palminim tigrovima doneo Miloš Anić, ljubimac domaće publike. Poslednji učesnik spektakla bio je Aleksandar Konovalov koji je od prve sekunde krenuo na iskusnog Poljaka Krolika i u sve tri runde se poigravao sa njim.
 
Rezultati mečeva
Do 63,5 kg: Predrag Mijajlović (Palmini tigrovi) – Maciej Garbačevski 3:0
Do 63,5 kg: Mihajlo Jovanović – Rodžer Garbačevski 3:0
Do 57 kg: Boban Marinković – Sebastijan Ston 3:0
Do 60 kg: Miloš Anić – Mateuš Jaglieski 3:0
Do 60 kg: Aleksandar Konovalov – Mihail Krolik 3:0 
 
FOTO: ATA Images
aleksandar konovalov jagodina 2013
Povezana vest:  Osnovana Svetska kik-boks i karate unija za Srbiju