„LJUBOMIR IVANOVIĆ – GEDŽA” U PRVOJ RVAČKOJ LIGI

Mladenovac u eliti

 

Završen je plej of Druge rvačke lige Srbije a ekipa domaćina „LJubomir Ivanović – Gedža” zasluženo je pobedila u plej ofu i sledeće sezone nastupaju u Prvoj rvačkoj ligi Srbije.

U plej ofu su nastupila četiri kluba i to „LJubomir Ivanović – Gedža”, Radnički (Sombor), Tent (Obrenovac) i Vitez (Šabac).

Povezana vest:  Amerikanac najbolji do 74 kilograma slobodnim stilom

– Ovo je velika stvar za razvoj i omasovljenje kluba. Opština ako prihvati trebalo bi da otvorimo još dve ili tri škole da još više omasovimo rvanje u našoj opštini. Bez podmlatka nema rezultata. Moramo da se pojačamo za elitno takmičenje i da ostanemo u njemu. Bitno je da ne ispadnemo prve godine, a barem dvojicu rvača trebalo bi da dovedemo i ako ih dovedemo i rvanje će biti kvalitetnije – rekao je Prvoslav Matović, sekretar kluba iz Mladenovca.

Povezana vest:  Valentin Jordanov čelnik Bugarske rvačke federacije vratio olimpijsko zlato!

Rezultat finala plej ofa

Gedža – Radnički (Sombor) 4:3

Do 55 kg: Stepanović (Gedža) – Neziri (Radnički) 1:0 (tuš). Do 60 kg: Papić – Jerković 1:0 (tuš). Do 66 kg: Janković – Fizer 1:0 (tuš). Do 74 kg: Milenković – Korom 0:1. Do 84 kg: Pitulić – Gavrić 0:1. Do 96 kg: Lazarević – Memišević 0:1. Do 120 kg: Klisarić – Jurković 1:0.

Povezana vest:  PLEJ OF PRVE RVAČKE LIGE, Proleter želi da zadrži trofej, Partizan, Spartak i Novi Sad čekaju iz prikrajka

.