GREPLING

ORLOVI OTPUTOVALI NA SVETSKO PRVENSTVO U GREPLINGU

Florida dočekuje šampione

 

grepling srbijaSeniorska reprezentacija Srbije u greplingu otputovala je juče ujutru na svetsko prvenstvo u greplingu na Floridu (SAD). Planetarni skup održava se od 11. do 13. decembra na obalama Atlanskog okeana.

Trojica takmičara predstavljaće Srbiju na ovom takmičenju a to su Aleksandar Milićević (do 66 kg), Aleksandar Rajičić (do 74 kg) i Srđan Klisarić (do 120 kg), selektor je Dalibor Perović a vođa puta Mladen Kecman koji se već nalazi u Americi.

Povezana vest:  PREZENTOVAN NOVI GEN SEK, SELEKTOR I TRENERI, Bojan Mijatov prva trenerska palica, Dokmanac gen sek

Pred put Klisarić je bio optimista.

-Putujemo na svetsko prvenstvo da osvojimo dve medalje. Ovo je meni prvo svetsko prvenstvo na kojem nastupam ali nemam tremu jer sam dugo godina u rvanju. Konkurencija je oštra ali smo bili na turniru u Ma]arskoj i Milićević i ja ostvarili odličan rezultat u odličnoj konkurenciji. Sada je red da napravimo rezultat na svetskom nivou – rekao je Srđan Klisarić, pred put za SAD.

Povezana vest:  TROPHY ADRIATIC 2013, Srpski Orlovi u Poreču bruse formu

Član beogradskog Partizana naglasio je da se se odlično pripremio za planetarni skup.

-Trenirali smo na Košutnjaku i Novom Beogradu dva puta dnevno sa rvačima ali i sa borcima MMA i ultimat fajta da bi bili maksimalno spremni za takmičenje – rekao je Klisarić.

Selektor Dalibor Perović naporno je radio sa momcima.

-Iza nas su sati rada i nadam se da će se isplatiti. Milićevića smo pre turnira u Budimpšeti spustili u nižu kategoriju, do 66 kilgorama da bi mu bilo lakše da se takmiči. Siguran sam da će svi prućiti maksimum i da ćemo mi doneti seniorsku medalju za Srbiju sa svetskog prvenstva. Sav rad, trud i znoj momaka će se isplatiti kada se postigne rezultat – rekao je Perović.