radnicki_2011

Beogradski Krstaši protutnjali Pulom

 

Ekipa beogradskog Radničkog boravila je od 09.-11. septembra u Puli, gde je u subotu 10. septembra održan prijateljski susret sa tamošnjim prvoligašem, Istarskim borcem.“Krstaši“ su susret dobili ukupnim rezultatom 7:2, s tim što je jedan od dva poraza beogradskog tima zabeležio domaći rvač koji je formalno nastupio za ekipu Radničkog protiv svog klupskog druga.

Povezana vest:  EP MOSKVA, GRČKO RIMSKI STIL, Orlovi počeli pripreme

Kako kaže trener rvača Radničkog, Stanko Bogdan, rezultat ovaj put nije bio u prvom planu, iako je zadovoljan izdanjem svojih pulena:

-Želeli smo da uspostavimo prijateljske odnose i sportsku saradnju sa ekipom Istarskog borca u kojoj radi nekadašnji trener našeg kluba Miloš Delić, kao i da nagradimo naše mlade takmičare kratkim izletom na more. Sledeći korak u međuklupskoj saradnji je gostovanje Puljana u Beogradu za vreme seniorskog prvenstva Evrope u Beogradu u martu sledeće godine.Veoma mi je drago što su takmičari prikazali kvalitetno rvanje i u celini su prezadovoljni celim događajem – zaključio je Bogdan.

Povezana vest:  RVANJE EP, Selekcija Srbije učestvuje na EP u Bakuu

Ekipa Radničkog u Puli je nastupila u sastavu: Dragan Dešić, Danilo Čolić, Marko Devčić, Edin Karajić, Miodrag Šašović, Branko Živanović i Boban Živanović. Trener je bio Stanko Bogdan, a sudija susreta Slobodan Ilić.