konferencija_grepling_2011

SP GREPLING 2011

Beograd domaćin najboljih svetskih rvača

Beograd će od 29. septembra do 1. oktobra ugostiti najbolje rvače sveta, koji će u sportskom centru „Voždovac” na Banjici odmeriti  snage u neolimpijskim disciplinama.

Više od 200 seniora će se takmičiti u disciplinama: grepling, pakracion i kombat grepling, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u Starom dvoru.

Povezana vest:  PRVA RVAČKA LIGA SRBIJE, Somborci se spasili ispadanja, Proleter slavio

Pomoćnik u resornom sekretarijatu Nemanja Radović  istakao je da je ovo još jedno  međunarodno prvenstvo koje se organizuje u srpskoj prestonici.

– Svedoci smo da je Beograd u poslednje vreme domaćin velikog broja sportskih dešavanja, što nas sve čini ponosnim, a nas odgovorne obavezuje da u narednom periodu nastavimo da radimo još bolje – istakao je Radović.

Povezana vest:  Dragutin Dukić prešao u nemači Burgebrah!

On je podsetio da će glavni grad Srbije u narednoj godini biti domaćin Evropskog prvenstva za rvače grčko-rimskim stilom. To će, prema njegovim rečima, biti pun doprinos rvanju i njegovoj popularizaciji, kako bi bio vraćen na staze stare slave. Podsetivši da je reč o jednom od naših najtrofejnijih  sportova u istoriji, Radović je pozvao ljubitelje rvanja da u narednim danima posete sportski centar „Voždovac” i uživaju u vrhunskim borbama

Povezana vest:  Partizan i Proleter u finalu plej ofa