marko devcic

PRVA RVAČKA LIGA SRBIJE

Za vikend poslednje kolo

 

Poslednje kolo Prve rvačke lige Srbije na program je u subotu. Iako je tokom prethodnih osam kola bilo premalo gledalaca pored sturnjače rvači su se spremali za narednu sezonu dok su sudije i delegati usavršavali tehnike. Ipak, za plej of su se odvojile četiri ekipe, kao i prethodnih godina a to su Proleter, Spartak, Partizan i kragujevački Radnički.

Povezana vest:  Ivan Lenđer podržao rvanje i SP za kadete

Odložen meč između beogradskog Radničkog i mladenovačke ekipe “Ljubomir Ivanović – Gedža” na program je u petak (18. novembar) od 11,30 a odmah posle toga ekipa LJIG-a će odrvati i meč sa Spartakom u okviru devetog kola, od 12, časova. U oba duela tim iz Mladenovca je autsajder tako da ostaje da se vidi da li će ovogodišnji član elitnog takmičenja uspeti da zadrži poslednje mesto na tabeli i naredne godine rvati u Drugoj ligi. Naravno, za prolaz, tačnije ostanak u eliti im treba bar jedna pobeda.

Povezana vest:  GREPLING, Dalibor Perović selektor Crne Gore

U srpskoj prestonici Partizan dočekuje Sentu I to za crno bele nebi trebalo da bude veliki problem. Proleter će u Zrenjaninu rvati sa Radničkim iz Kragujevca dok će ekipa beogradskog Radničkog na noge somborskom Radničkom timu koji je kroz iglene uši prošao kroz ovaj Šampionat.

Raspored mečeva

Petak

11,30: Radnički (Bg) – LJIG

Povezana vest:  Musli: Najvažnije mi je bilo da igram, Mega je u dobroj poziciji

12,00: LJIG – Spartak

Subota

18,00: Partizan – Potisje

19,00: Partizan (To) – Sena

20,00: Proleter – Radnički (Kg)

20,00: Radnički (So) – Radnički (Bg)

Tabela

Proleter 22

Spartak 22

Partizan 20

Radnički (Kg) 20

Partizan (To) 16

Potisje 14

Senta 12

Radnički (Bg) (-1) 11

Radnički (So) 10

LJIG (-1) 9