nagrade_dec_2011 (1)

RVAČKI SAVEZ BEOGRADA PROGLASIO NAJBOLJE U 2011.

Maksimović i Tuba najbolji!

 

Rvački klub Radnički slavi 88 godina postojanja. Isto toliko ima i Rvački savez Beograda, koji je u Novoj Skadarliji, na zajedničkog svečanosti, dodelio priznanja najboljim takmičarima u 2011. godini.

Sumirali su se rezultati, uručile zahvalnice najboljim takmičarima ali i prijateljima, tačnije sponzorima. Ipak, najbolji u ovoj godini su Aleksandar Maksimović, osvajač bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Dortmundu, kao i Una Tuba, devojka koja je ženskom rvanju ove godine donela još jednu medalju – bronzu za kadetskog EP u Zrenjaninu.

– Iskoristili smo 88 godina rvanja u Radničkom i Rvačkom savezu Beograda da okupimo sve prijatelje rvanja, da onima, koju su zaslužili rezultatima, čestitamo. Takođe, da se zahvalimo onima koji su nam pomogli, posebno kada smo organizovali svetsku smotru u neolimpijskim disciplinama – poručio je Mladen Kecman, direktor krstaša.

Povezana vest:  „SRBIJA OPEN I TROFEJ BEOGRADA”, Radnički – Jedna porodica

Svečanosti su prisustvovali Nemanja Radović, kao i Dragan Ćirić, obojica iz Gradskog sekretarijata za sport.

– Želim samo svima da čestitam na sjajnim rezultatima i poželim sreću – bio je kratak Radović.

Oglasio se i predsednik RSB.

– Hvala domaćinu ove večeri, Lakušiću, hvala svima vama. Što se  tiče RSB, imamo na šta da budemo ponosni, zbog čega da budemo nasmejani. U to ime pripremili smo zahvalnice za najbolje – bio je jasan Goran Kasum.

Povezana vest:  Asgarovu zlato do 60 kilograma

Najbolji pojedinci u olimpijskim disciplinama su: Saška Stupar, mlađa pionirka; Luka Mitić, mlađi pionir; Sara Ranđelović, starija pionirka, Boban Živanović, stariji pionir; Una Tuba, kadetkinja; Branko Živanović, kadet; Ira Tuba, juniorka; Božidar Baltić, junior; Eva Tuba; seniorka, Aleksandar Maksimović, senior. Kada su neolimpijske discipline u pitanju, priznanja su dobili: Nikola Todorovski, kadet; Ana Ranković, juniorka; Mateja Kosanović, junior; Ana Tuba, seniorka; Aleksandar Rajačić, senior. Najbolji ženski klub je Crvena zvezda, a muški Partizan. Apsolutno najbolji su Una Tuba i Aleksnadar Maksimović, koji je zbog priprema reprezentacije na Kopaoniku bio sprečen da prisustvuje svečanosti.

Povezana vest:  Trener iz Gruzije stigao u Srbiju

RK Radnički ne zaboravlja

Istom prilikom Rvački klub Radnički podelio je zahvalnice svima onim koji su mu pomogli u 2011. kada je bio tehnički organizator Svetskog prvenstva u neolimpijskim disciplinama. Zahvalnice je delio Milovan Lakušić, potpredsednik kluba. Takođe, ovom prilikom je promovisan kalendar Radničkog za 2012. godinu.

Klub sa Crvenog krsta je iskoristio priliku da predstavi i novog člana UO, Nenada Vukovića.

nagrade_dec_2011