priznanja_partizan_dec_2011 (1)

RVAČI PARTIZANA OBELEŽILI KRAJ 2011.

Maksimović najbolji, zahvalnica ATA Starsu

 

Aleksandar Maksimović proglašen je u utorak uveče za najboljeg rvača Partizana u 2011. Najviše razloga za ovo priznanje reprezentativac Srbije dobio je zbog bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Dortmundu. Ipak, Maksimović Veliki nije prisustvovao svečanosti u SD Partizan. Za najboljeg kadeta proglašen je Božidar Baltić, dok su najuspešniji pioniri u 2011. godini Aleksa Erski i Damjan Đorđević. Osim priznanja, oni su dobili novčanu nagradu. Naravno, za saradnju sa RK Partizan zahvalnicu i plaketu dobio je portal ATA Stars koji radi dve godine i stalno izveštava o rvačkim ali i drugim dešavanjima, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Povezana vest:  Pripreme rvačke reprezentacije Srbije, Orlovi na Košutnjaku nastavljaju rad

Rezultate u godini na izmaku je sumirao direktor Partizana Rajko Baltić:

-U 2011. smo uložili mnogo rada i odricanja, ali smo zato stvorili vrhunske rezultate na koje smo ponosni. U ovoj sezoni osvojili smo Kup Evrope, Kup Srbije, dok smo u domaćem prvenstvu bili drugi. Kruna svega je bronzana medalja Maksimovića. Ponosni smo i na stotine medalja koje su naši rvači osvojili na domaćim i međunarodnim takmičenjima u svim uzrasnim kategorijama – rekao je Baltić.

Povezana vest:  JUNIORSKO EP, SOMAKOV, Mario Štefanek izgubio na startu

Direktor crno-belih je istakao da u Novu godinu ulaze sa velikim obavezama kako rezultatskim, tako i organizacionim. Partizan će u martu biti tehnički organizator evropskog prvenstva koje se održava u Beogradu. Na kraju su uručena priznanja svima koji su pomogli Partizanu, a tu su Ministarstvo omladine i sporta, gradski sekretarijat za sport i omladinu, ambasada Rusije, brojni sponzori, kao i medijske kuće.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012 (FOTO), Takmičenje drugog dana u slici

PHOTO: ataimages.rs

priznanja_partizan_dec_2011 (2)