mladen_kecman“TROFEJ BEOGRADA” OVE GODINE MEMORIJALNI U SEĆANJE NA VESNIĆA

Pioniri u subotu na Krstu

 

U organizaciji Rvačkog kluba Radnički, sa Crvenog krsta, u Beogradu u subotu, biće organizovan Trofej Beograda za starije pionire u grčko rimskom stilu. U hali SD Radnički od 11 do 15 časova na program su eliminacioni mečevi a od 15 do 16 planirana su finala..

Predsednik Organizacionog odbora je Milovan Lakušić, a potpredsednici Dragan Ćirić i Ivan Ivanović, poznatiji kao KEŠ TAXI.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Četvoro srpskih takmičara sutra na strunjačama

-Ove godine smo odlučili da Trofej Beograda bude u znak sećanja na našeg prijatelja Marka Vesnića – Bucu, koji je prošle godine izgubio život. Učestvovaće stariji pioniri, odnosno pet timova iz inostranstva i 80 – 100 takmičara iz Srbije. Očekujemo dolazak 10 – 15 rvača iz Bugarske, 20 takmičara iz Mađarske, po deset iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske i sedmoro rvača iz Švedske. Planiramo i da pozovemo predstavnike Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i gradske vlasti, da stanu uz  nas – poručio je direktor kluba sa Crvenog Krsta, Mladen Kecman.

Povezana vest:  PRVA RVAČKA LIGA, Pirova pobeda Partizana, Proleter i Novi Sad sigurni za Plej of

Prisutnima se obratio i Dragan Ćirić kao predstavnik Skupštine grada.

-Već godinama lepo sarađujemo, ako se ne varam u ovoj dvorani drugi put organizujemo Trofej Beograda. Sve ovo dobija na značaju i zbog 90 godina postojanja Radničkog, što je još jedna kopča sa organizacijom turnira. Dobro je što su pioniri u ovoj priči, oni koji su ušli u trenažni deo i sada je vreme da pokažu koliko su naučili – poručio je Ćirić.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Crnu Goru na EP predstavljaju Vladimir Radosavljević i Nikola Knežević

Organizatori, odnosno predsednik OO Lakušić poručio je da se do sada nikada nisu obrukali, pa neće, valjda, ni ovog puta. Pored pehara i medalja, u najtežoj kategoriji, biće dodeljena i specijalna nagrada.