Poznati učesnici plej ofa

 

bulatovic_goranPoznati su svi učesnici plej ofa Prve rvačke lige Srbije u grčko rimskom stilu. Iako je bilo dosta kalkulisanja koja ekipa će biti četvrta na tabeli, sada je poznato. Kragujevački Radnički će biti četvrti tim koji će narednog vikenda nastupiti u plej ofu. Tačnije, bilo je nedoumica da li će Senta sa maksimalnim brojem pobeda (7:0) nad Crvenom zvezdom sutra moći da se kvalifikuje u plej of i tako prestigne Radnički. Naime, da su oba tima imala isti broj poena išli bi dalje senćani jer su bili bolji u međusobnom duelu. To su upravo i pretstavnici Potisja danas na meču pričali sudijama na ligaškim mečevima – Sinđiću i Jakovljeviću, jer su oni i članovi kragujevačkog Radničkog.

Povezana vest:  Partizan i Proleter u finalu plej ofa

Narednog vikenda (28. novembar) u Subotici u plej ofu nastupiće Partizan, Spartak, Proleter i Radnički (Kragujevac) dok će Crvena zvezda ispasti iz lige, iako je trebalo da se rve baraž meč između pšoslednje plasiranog tima u Prvoj ligi i prve ekipe u Drugoj ligi (tako je barem bilo ranije prim. nov.). tako će i voe godine u plej ofu učestvovati iste četiri ekipe.

Podsećanja radi prošle godine ekipa Spartaka bila je prva u plej ofu, pobedili Partizan, ali im je titula oduzeta a na antidoping kontroli bila su trojica rvača a iz Spartaka Bosnić (kokain).

Povezana vest:  SP RUMUNIJA, Ira Tuba izgubila u drugom kolu

I ekipa Partizana, kao i prošle godine bila je prva i oni su trebali da budu domaćini plej ofa ali je organizacija prepuštena Spartaku, pitanje je zašto?! Da li zbog finansijske konstrukcije jer Partizan 3. decembra putuje u Novosibrisk na Ligu šampiona i potrebno im je oko 40.000 evra a za crno bele i nastupa Davor Štefanek (Spartak).

Na plej ofu u grčko rimskom stilu održaće se i plej of u slobodnom stilu za muškarce i devojke a za tu organizaciju isto je zadužen Spartak ali sve poslove vodi Sreten Stankov selektor slobodnog stila za muškarce.

 

POSLEDNJI MEČ SEDMOG KOLA PRLS

Spartak pobedio Radnički

Spartak – Radnički (Kragujevac) 5:2

Povezana vest:  Zlatni Štefanek: Biću na balkonu i posle Rija

Rezultati mečeva: do 55 kg: Futo (Spartak) – Anakiev (Radnički) 0:1. Do 60 kg: Mar. Štefanek – Mišić 1:0. Do 66 kg: Dav. Štefanek – 1:0 (bez borbe). Do 74 kg: Balaž – Jovanović 1:0. Do 84 kg: Lipajić – Todorović 0:1. Do 96 kg: Bosnić – Sreić 1:0. Do 120 kg: Franjković – Spasić 1:0.

 

Tabela

Partizan 21

Proleter 19

Spartak 17

Radnički (Kg) 13

Senta (-1) 10

Radnički (Bg) 11

Potisje 11

Zvezda (-1)5

U nedelju od 11 časova održava se poslednji meč Prve rvačke lige Srbije, Spartak – Zvezda.