nico_rosberg_poziranje

Niko Rozberg u anketi nemačkog Bilda dobio glas za najlepšu ženu

 

Nemački list Bild nedavno je uradio anonimnu anketu među vozačima Formule 1. Ispitano je 20 od 24 vozača, a u anketi nisu učestvovali članovi Renoa i Vilijamsa.

Pitanja su bila manje-više uobičajna, ali su rezultati u nekim rubrikama bili pomalo iznenađujući.

Legendarnog Ajertona Senu vozači su sa 12 glasova izabrali sa najboljeg svih vremena, drugi je sa tri glasa Mihael Šumaher, a treći Alan Prost sa dva glasa.

Povezana vest:  Hamilton zadovoljan prvom pobedom u sezoni

Za najboljeg aktivnog vozača izabran je član Ferarija Fernando Alonso, koji se s druge strane ne nalazi ni među prva tri vozača, kada su kolege odgovarale na pitanje ko će ove godine osvojiti titulu.

U toj kategoriji najviše glasova je dobio as Meklarena Luis Hamilton, osam, dok je drugi Sebastijan Fetel iz Red Bula sa šest. Hamiltonov kolega iz ekipe Dženson Baton treći je kandidat za šampiona sa dva glasa.

Povezana vest:  Hamilton: Botas je zaslužio dugoročan ugovor sa Mercedesom

Najopasnija staza po oceni vozača je ona u Monaku, a iza nje su se našle staze Suzuke, Singapura i Montreala, dok je najzanimljivije bilo u izboru za najlepšu ženu u Formuli 1.

Novinarka televizije TF1 Marion Žole, za jedan glas bila je uspešnija od pevačice Nikol Šercinger, devojke Luisa Hamiltona. Iznenađenje i to smešno je što je jedan glas u ovom izboru od nekog kolege dobio vozač Mercedes GP Niko Rozberg.

Povezana vest:  Nakon Fordove tužbe Ferari promenio ime bolida