Michael SchumacherŠumaherovo stanje nepromenjeno, stabilno ali kritično

Stanje sedmostrukog svetskog šampiona Formule jedan Mihaela Šumahera nepromenjeno je, on je u stabilnom, ali kritičnom stanju, preneli su danas mediji.
Šumaher svoj 45. rođendan dočekuje u bolnici, u veštački izazvanoj komi, posle teške povrede glave koju je zadobio u nedelju na skijanju u francuskom odmaralištu Meribel, kada je glavom udario u stenu. U svesnom stanju je prebačen u bolnicu, ali mu se nakon toga pogoršalo stanje i dva puta je operisan.
Kako je preneo Skaj Sport, lekari Univerzitetske klinike u Grenoblu jutros su razgovarali sa Šumaherovom porodicom i obavestili je da se stanje nije promenilo, da je on i dalje u stabilnom, ali kritičnom stanju.
Navijači Ferarija obeležiće danas 45. rođendan teško povređenog sedmostrukog šampiona Formule jedan Mihaela Šumahera bdenjem ispred bolnice u Grenoblu.
Ferari je na svom Fejsbuk profilu saopštio da će navijači te ekipe, obučeni u crvene boje Ferarija, danas ispred bolnice organizovati „tihi i dostojanstven događaj“, obeležiće Šumaherov rođendan I iskazati podršku sedmostrukom svetskom šampionu.

Povezana vest:  Denis: Baton i Alonso ostaju u Meklarenu